Svadbu pred svetom tajili dlhé týždne: Lukáš Vaculík sa v tichosti oženil s TOUTO dámou!

Dievčenský idol z 80. rokov Lukáš Vaculík sa tajne oženil. Jeho manželkou sa stala výrobná riaditeľka a producentka televízie Prima Lucia Kršáková. Svadbu pred svetom prísne utajili, slávny herec už ale niekoľko týždňov chodí s prstienkom, a tak všetko prasklo!

Vaculík a Kršáková sa vzali tajne. Snubné prstene na rukách ich predsa len prezradili. "Je to tak, Lucka si Lukáša vzala. Úzkostlivo sa to snažili ututlať, ich svadba bola ako akcia tajných služieb," prezradil zdroj z okolia Kršákovej webu eXtra.cz. A zdroje z Primy správu potvrdili aj Blesku. "Je to pravda. Je to čerstvá záležitosť, ani jeden z novomanželov sa k tomu nechce vyjadrovať," nechali sa počuť.

Vaculík a Kršáková sa spolu prvýkrát na verejnosti objavili vlani vo februári na pohrebe režiséra Dušana Kleina. Či to medzi nimi zaiskrilo už v rokoch 2017 - 2019, kedy pre televíziu nakrúcal seriál Temný kraj, alebo inokedy, je zahalené rúškom tajomstva. Podľa jej Facebooku je matkou syna, ktorý je v školskom veku. Vaculík má syna Lukáša a na Slovensku nemanželskú dcéru Alexandru.