Exkluzívne: Stand By Me v podaní Fragile! TOTO musíte vidieť a počuť!

Tri, dva, jedna... štart! Svetlo sveta práve naživo uzrela svetoznáma skladba Stand By Me v podaní skupiny Fragile. Už vám hrá?

Kto by nepoznal svetoznámu skladbu Stand By Me, ktorú ešte v roku 1961 naspieval Ben E. King? Pieseň sa uchytila a dodnes vznikajú jej cover verzie. A cappella, teda čisto čisto vokálne túto skladbu prespievala aj skupina Fragile. Jednoduché to pritom vôbec nebolo. Pieseň totiž nahrával každý z členov u seba doma. Následne Braňovi Kostkovi všetci poslali videá so svojimi partmi skladby. Ten si sadol do štúdia a začal všetko mixovať. Potom prišiel rad na Braňovho brata Romana, ktorý nový videoklip postrihal. A na svete bola jedinečná verzia skladby Stand By Me, pričom členovia sa vôbec nestretli. 

Dnes o 12:30 hod. v Topstare sa tiež dozviete, ako celý nápad vznikol, koľko času zaberie, kým takýto klip vznikne, ako aj to, čo bude ďalej. Už budúci pondelok sa opäť v Ranných novinách môžete tešiť na chytľavú pieseň Seňorita. Bude rovnako skvelá ako Stand By Me? 

Jedinečná skladba Stand By Me v podaní Fragile: 

;

Páčila sa vám skladba? Zapojte sa do súťaže a môžete vyhrať CD skupiny Fragile. Odpovedzte na súťažnú otázku a môžete ho mať doma aj vy. Celkovo sa hrá o 5 CD "Voice Mail" skupiny Fragile. Súťaž potrvá do tohto piatku, t.j. 8. mája 2020. Výhercovia budú vybraní v pondelok 11. mája 2020 a uverejnení na www.joj.sk.

Súťažná otázka: Koľko ľudí vystupuje vo videoklipe? Odpovede posielajte vo formulári nižšie. 

Nezabudnite sledovať dnešný Topstar o 12:30 hod. na JOJke!