Puskailerovci ukázali zábery z najkrajšieho tehotenského fotenia: Wau, sú ako z filmu!

Neustále vysmiaty a pozitívne naladený moderátor známy z Top Staru či z Ranných novín bude mať už čoskoro o dôvod viac na radosť. Jeho krásna manželka totiž nosí pod srdcom druhé dieťatko, ktoré by sa malo už čochvíľa vypýtať na svet.

Thomas Puskailer je divákom JOJky veľmi dobre známy z viacerých projektov. Je jednou zo stabilných tvárí Ranných novín, moderuje Top Star či pripravuje rôzne reportáže. Popri tom všetkom sa však s prehľadom stíha venovať aj svojej milovanej rodinke – manželke Abbie a synčekovi Noahovi. Už onedlho mu však pribudnú ďalšie povinnosti, keďže sa ich rodinka znovu rozrastie. Thomasova životná láska totiž nosí pod srdcom druhé dieťatko.

Pohlavie očakávaného prírastku pomerne dlho tajili a Puskailer ho prezradil exkluzívne v Ranných novinách. V živom vysielaní rozkrajoval tortu a farba jej korpusu prezradila, že sa im narodí chlapček.Aj v tomto období, v ktorom sme, sa dejú zázraky. Sme neskutočne šťastní, že sa môžeme stať dvojnásobnými rodičmi," napísal moderátor ešte pred pár mesiacmi na Instagrame k príspevku, ktorým oznámil radostnú novinu. Aby mali Puskailerovci krásne spomienky na tento požehnaný stav, pred časom absolvovali nádherné tehotenské fotenie. Výsledkom sú nádherné snímky, na ktorých rodinka vyzerá doslova ako vystrihnutá z filmu, čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Abbie Puskailer (@abbiepuskailer)