Vychutnajte si exkluzívnu premiéru videoklipu: Dcéra Bibiany Ondrejkovej vydáva prvú skladbu!

Gréta Pogány sa hudbe venuje už odmalička. Hra na klavír a písanie vlastných textov vyústilo až do prvého videoklipu, a to hneď v spolupráci s úspešnými slovenskými hudobníkmi!

To, že v sebe majú dcéry Bibiany Ondrejkovej umelecké gény, nemožno poprieť. Ich mama môže byť právom hrdá. Mladšia dcéra Grétka si začala plniť svoj spevácky sen. "Spolupráca s King Shaolin začala, keď Grétka dostala pod stromček možnosť nahrať si pesničku v profi štúdiu," prezradila pre joj.sk Bibiana Ondrejková. Vznikla tak pieseň s názvom, aký nikde nenájdete - Kifo. Slovo definuje abstraktný výraz a každý si jeho význam môže vysvetliť po svojom. "Pre mňa je práve tento moment zo skladby stvárnením slobody, voľnosti a snov. Skladba ako celok stvárňuje príbeh, ktorý sa mení a je vždy iný," objasnila Grétka.

Kifo je prvou ochutnávkou z debutového EP. Autorsky sa na piesni podieľal Michal Neffe z King Shaolin, o produkciu sa postaral Domi Stoff. Jednou baladou prispel aj Martin Krížik. Singel obohatil o bicie nástroje Jaro Žigo ml., bubeník Medial Banana. Gréta Pogány sa na albume autorsky spolupodieľa. Videoklip ku skladbe Kifo sa nakrúcal v lete minulého roka. "Práve v lete sa cítim najslobodnejšie, nakoľko sa nemusím hnať a mať zodpovednosť zo strany školy," prezradila mladá speváčka. Nakrúcalo sa v Bratislave a okolí. Réžiu a prenesenie atmosféry piesne do obrazu mal na starosti autor singla Michal Neffe. Po piesni Kifo sa už čoskoro môžeme tešiť na ďalšie skladby s jemným nádychom štýlu americkej speváčky Billie Eilish, no so svojráznym prejavom Gréty Pogány! 

Vypočujte si prvú skladbu vychádzajúcej speváčky!