alena stračiaková tehotná

Tajila TO neuveriteľných 7 mesiacov: Známa JOJkárka čaká svoje prvé bábätko!

Obľúbená tvár Ranných novín TV JOJ a moderátorka spravodajskej relácie JOJ 24 nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. Tajiť sa jej to darilo neuveriteľne dlho. Jej kolegovia jej pripravili priamo vo vysielaní krásne prekvapenie!

Alena Stračiaková je veľká tajnostkárka. Až sedem mesiacov tajila, že čaká svoje prvé bábätko. Vo vysielaní Ranných novinách sa pritom objavuje pravidelne, no za televíznym pultom nebolo nič poznať. "Veľmi sa už s manželom na toho maličkého človiečika tešíme. Tento rok je pre nás naozaj krásny. Som vďačná za ten malý zázrak aj za to, že sa cítim naozaj dobre a tehotenstvo si môžem naplno užívať bez obmedzení," povedala Alenka, ktorá prežíva najkrajšie obdobie života!  

Na "dovolenku" sa však tak skoro neodoberie. Pred mamičkovskými povinnosťami ju čaká ešte niekoľko pracovných. V sobotu moderuje v mobilnom štúdiu JOJ 24 podujatie JOJka s Vami a naďalej ju budú diváci vídať v Ranných novinách, a to až do októbra. Potom sa už môže venovať len sebe a svojmu vysnívanému bábätku.

Zdroj: Noblesa, Lenka Imrichová

Kolegovia moderátorky si krásnu správu nenechali pre seba a v dnešných Ranných novinách ju poriadne prekvapili a jej tehotenstvo oslávili spolu s divákmi. Pozrite sa, ako ju v dnešnom vysielaní dojali vo videu hore!