Marcel Forgáč prezradil, kde bude tráviť leto: Na túto destináciu nedá dopustiť!

Obľúbený moderátor nemá núdzu o pracovné ponuky, no ako každý človek, aj on potrebuje dovolenku. Prezradil nám, čo plánuje počas letných prázdnin a s kým bude relaxovať.

Marcel Forgáč je našim divákom známy z viacerých formátov a momentálne hviezdi v šou Rozum v hrsti. Už v stredu preverí mozgové závity ďalším celebritám. Tešiť sa môžete na Kristínu Tormovú, Marcela Ochránka, Barboru Švidraňovú a Štefana Martinoviča. Okrem toho, že sa niečo nové naučíte, tak sa aj poriadne zabavíte.

​Hoci Marcela Forgáča všetci veľmi dobre poznáme, málokto vie, akému adrenalínovému hobby sa venuje. Marcel je vášnivým horolezcom a v priebehu niekoľkých rokov už zdolal mnoho kopcov. Počas leta sa pravidelne stretáva s partičkou kamarátov a spoločne zdolávajú tatranské štíty. ,,Mám rád šport. Musím sa hýbať, lebo bez športu by bol môj život prázdny. Alebo by som nevedel fungovať v iných sférach. Osemtisícovku som až nevyliezol, ale najviac som dal 6900 metrov,“ prezradil moderátor. Marcel nebude len športovať, ale si aj oddýchne pri mori v Španielsku, kde mu spoločnosť bude robiť manželka so synmi. 

Marcel Forgáč Zdroj: Instagram

Sledujte reláciu Rozum v hrsti v stredu o 20:35 hod. na JOJke!