Od prvého apríla až ku prezidentovi Kiskovi: O čom sa bude glosovať v relácií Sedem?

Viete o všetkých aktuálnych témach?

Je tu štvrtok a spolu s ním prichádza aj politická relácia Sedem. Moderátorka Elena Vacvalová a glosátori Milan Lasica, Milan Kňažko, Marián Leško a Oľga Feldeková sa dnes ráno stretli, aby opäť prebrali, čo je nové na Slovensku a vo svete. A že toho nie je málo. Máme za sebou týždeň, v ktorom mali svoj sviatok prvoapríloví špecialisti. Niektorí novinári sa síce snažili rozšíriť poplašné správy, ale ľudia im na to veľmi neskočili. Oľga Feldeková je v tejto zostavičke vraj najväčší špecialista na tieto žartíky. Zo svojich kolegov si vystrelí každý rok a čaká, aká bude ich reakcia. Čo všetko im robí? To sa dozviete v dnešnej relácii Sedem.

Kandidát na premiéra Srbska sa síce nedostal na toto kreslo, ale jeho slogan ocenilo až 10% zúčastnených voličov. Ten znel takto: Budem kradnúť predovšetkým pre seba, ale niečo z toho dám aj vám. Našim glosátorom to pripomenulo slovenskú legendu Juraja Jánošíka. Dozvieme sa aj rady od skúsených rozvodových právnikov, ktoré majú pre začínajúce i pokročilé manželstvá. Aké to sú a či sa treba naozaj nimi riadiť sa už dozviete dnes večer. 

Samozrejme sme nemohli vynechať ani kauzu prezidenta Andreja Kisku, ktorý využíval súkromné lietadlo na cestovanie za rodinou do Popradu. Teraz tomu už asi odzvonilo: "Tak, ako som na začiatku svojho pôsobenia rešpektoval žiadosť ministra vnútra a využíval som vládnu letku, tak teraz opätovne rešpektujem žiadosť ministra vnútra o to, aby som obmedzil využitie vládnej letky," povedal prezident. Na oplátku však chce, aby minister Kaliňák rešpektoval jeho žiadosť a odišiel z funkcie. Ako celú situáciu zhodnotili naši glosátori?

Všetko toto a ešte oveľa viac zistíte už pri sledovaní dnešnej časti relácie Sedem o 22:00 na JOJke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora