Tajomstvo odhalené: Kto rozhoduje, o čom sa bude glosovať v relácii Sedem?

A ako vyzerá celý proces?

Byť glosátorom v relácii Sedem sa zdá byť pre niekoho hračka, no sú za tým roky praxe. Musíte mať prehľad o všetkom, čo sa deje okolo vás, musíte byť pohotový a vždy vedieť na všetko reagovať, a hlavne musíte mať veľkú dávku humoru. To však nie je tá najťažšia časť tejto relácie. Témy, ktoré sa riešia v relácií Sedem nie je vždy jednoduché vybrať. Niekedy sa na Slovensku a vo svete stane toľko neuveriteľných a absurdných vecí, že je naozaj ťažké vybrať len pár z nich, ktoré stoja za glosovanie. Možno vás prekvapí, že tieto témy neprinášajú všetci naši glosátori, ani ich nezostavuje scenárista, či ktokoľvek zo štábu. Za týmto všetkým stojí nám známy novinár, publicista a komentátor Marián Leško. 

Témy môže priniesť ktokoľvek z glosátorov, ale Marián s úsmevom hovorí, že zatiaľ sa tak nestalo. Všetko nechávajú na ňom a on si potom každý štvrtok láme hlavu nad tým, čo priniesť divákom. Niekedy totižto vyberá až z päťsto tém a vtedy narazí na bod zlomu, keďže z nich si môže vybrať len maximálne dvanásť.  Ako však vie, že práve táto téma je hodná glosovania? Jednoducho - majú k nej všetci čo povedať. A keď sa náhodou stane, že nemajú, tak aj na to majú riešenie. Aké? Dozviete sa vo videu. 

Už vo štvrtok sa môžete tešiť na ďalšiu časť relácie Sedem o 22:00 na JOJke!

Zaujíma vás nejaká téma? Chceli by ste na ňu počuť názor glosátorov? Alebo sa na nej len dobre pobaviť? Prispejte do relácie Sedem prostredníctvom formulára.

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora