Kňažko sa vrátil vo forme a nikoho nepustil k slovu: Jeho rozvášnený monológ vás dostane!

Čo ho tak rozrušilo?

Relácia Sedem je vždy plná sarkastiského humoru. Nebolo tomu inak ani tentokrát. Opäť sa preberali politické témy, ale glosátori nevynechali ani situácie z bežného života. Reláciu navyše obohatili svojimi osobnými zážitkami a príhodami. 

Na stoličku glosátora sa vrátil Milan Kňažko, ktorý nezostal svojmu zmyslu pre humor a výrečnosti nič dlžný. Pri prvej príležitosti si vzal slovo a hoci témou bolo odbúranie stresu, glosátor takmer na jeden nádych rozobral nielen potreby ľudského tela, zaspomínal si za oficiálnu návštevu Číny, hovoril aj o Pepkovi námorníkovi, či vysvetlil, že čo sa stane, keď naruší vzdušný priestor nejaké lietadlo, ale obul sa aj do "kapitána Danka". "Chcel by som využiť túto situáciu a osloviť aj vás tu v štúdiu a doma pri obrazovkách, nedajme sa manipulovať! Je to náš vzduch. Hospodárme s tým akokoľvek len chceme a dokonca by som oslovil aj zákonodarcov. Prijali skvelé zákony. Horalka sa nesmie, lebo je sladká, z kávy je zase infarkt, keby aj prijali nejaký zákon, že nám nesmú siahať na naše vzdušné hospodárstvo a spravovanie, lebo z toho sú stresy. Pán kapitán, ja vás aj touto cestou prosím. Vy to dokážete! Vy viete čítať listy bez toho, aby ste ich otvárali, vy viete čítať bez papiera, ja si myslím, že aj v tomto prípade by ste mohli oslobodiť ľudí a keď treba, my pôjdeme aj do ulíc, aby sme vás podporili," vyzval Milan Kňažko predsedu národnej rady Andreja Danka.

Kapitán Danko ale nebol na pretrase len raz. Predseda národnej rady totiž v uplynulých dňoch opäť zaperlil, keď vyriekol vetu  úctu štátu a ten priestor tej väznice nám vyvoláva zodpovednosť voči štátu.“ Okamžite zareagoval Milan Kňažko, ktorý len skonštatoval "výborne". Moderátorka Elena Vacvalová následne položila našim glosátorom Milanovi Kňažkovi, Milanovi Lasicovi, Mariánovi Leškovi a Oľge Feldekovej a divákom otázku: "Vážení súťažiaci, kto z vás vie, čo tým chcel Andrej Danko povedať?" Odpoveď nájdete v našom bezplatnom archíve.