Eňa Vacvalová vyšla s pravdou von: Manžel sa na ňu už občas nezvláda dívať!

Ona však za to nemôže.

Relácia Sedem prináša každý štvrtok vtipný pohľad na politické a spoločenské dianie nielen na Slovensku. Práve humor je najlepší spôsob, ako lepšie pochopiť aj zdanlivo nepochopiteľné veci. Terčom sedmičkárskych glosátorov sú často politici, ktorých takýto ostrovtip zrejme príliš neteší. Napriek tomu sa našťastie k relácií príliš nevyjadrujú, aspoň teda nie priamo. „Zatiaľ sa to nestalo, žeby sa niekto ozval. Predchádzajúce roky sme však cítili tlaky, že sa to možno niekomu nepáčilo, ale otvorene nie. Teším sa na štvrtok, Olinka Feldeková sa stretla na akcii s pánom ministrom Plavčanom a veľmi dobre si podebatovali. Bol veľmi milý a naznačovala nám, že by sme ho nemali prepierať, lebo je rád, že ho nepreberáme v práci. No predpokladám, že si ho podáme,“ smeje sa Eňa. A veru, napokon si ho dnes aj podajú. Za všetko môže nedávne vyjadrenie pána Danka, ktorý pred televíznymi kamerami otvorene povedal, že ministra Plavčana riadi a bude ho riadiť, lebo tak je to správne. Máme sa tak na čo tešiť.

A ako by to vyzeralo, keby stretla Eňa zoči-voči samotného kapitána Danka? „Keby som ho stretla, neprejdem na druhú stranu chodníka, no prisahám, že neviem, o čom by sme sa bavili. No v živote sa stávajú rôzne nečakané veci. Dávam pánu kapitánovi ešte šancu, keby sme sa stretli, tak hodíme aj dve-tri vety,“ hovorí Vacvalová.

Častým terčom a súčasťou jej glos je však aj samotný manžel. Ten však všetko berie našťastie s nadhľadom. „Doma je však výlučne ako divák a na programy, kde účinkujem, sa pozerá ako divák. Sedí vedľa mňa a keď drieme, nemusí už nič povedať. Dofrasa! Veď on drieme občas, teraz mi to došlo. Už nielen v posteli, ale aj pred televíziou. Toto musím sebakriticky povedať, že takto to je,“ uvedomila si Eňa pravdu o jej najväčšom kritikovi.

V dnešnej Sedmičke budú glosátori rozoberať pozoruhodný zelený úbor oslobodeného Jiřího Kajínka, ktorý odteraz udáva trendy nielen v Česku, ale i na Slovensku. Ďalšou horúcou témou bude aj minister školstvá Plavčan a vplyv Andreja Danka na jeho ministrovanie. Okrem toho sa tiež dozvieme, ako to môže dopadnúť na najhoršom prvom rande v živote.

Sledujte reláciu SEDEM dnes o 22:00 na JOJke!