Glosátor Marián Leško definitívne končí v Sedmičke: Čo stojí za jeho odchodom?

Každý štvtok na vás v relácii Sedem čaká mnoho humoru a zábavy. O skvelú náladu sa stará partička glosátorov, ktorí vám pravidelne vyčaria úsmev na tvári. S jedným z nich sa dnes vidíme poslednýkrát.

Obľúbený glosátor Marián Leško je neodmysliteľnou súčasťou relácie Sedem. Pravidelne zabáva mnoho divákov svojimi skvelými vtipmi a hláškami. Spoločnosť v štúdiu mu robí Oľga Feledeková, Milan Kňažko a Milan Lasica. S moderátorkou Elenou Vacvalovou diskutujú na zaujímavé témy z domova i zo sveta. Nikdy nechýba politika, bežné príbehy zo života a najlepšie vtipy. Dnes sa so Sedmičkou na krátky čas rozlúčime, aby glostárori počas leta nazbierali nové sily a zážitky, ktoré vám v septembri radi prezradia.

​Marián Leško si dnes sadne do glosátorskeho kresla poslednýkrát. Už čoskoro sa stane poradcom novozvolenej prezidentky Zuzany Čaputovej, a preto v relácii Sedem končí. ,,Sú veci, ktoré sa nedajú robiť naraz. Glosovať o politikoch a pracovať zároveň pre pani prezidentku je nezlučiteľné. Je mi to veľmi ľúto, lebo Sedmičku som robil takmer dvadsať rokov a všetkých mám veľmi rád," prezradil Leško. S glosátormi ostáva naďalej v kontakte a Sedmičku bude sledovať už len z pohodlia domova.

Sledujte reláciu Sedem dnes o 21:45 hod. na JOJke!