Sedem vymena za Farkaša

V Sedmičke zahviezdi nový glosátor: Kto vymení Borisa Farkaša?

V relácii Sedem bude poriadne veselo. Glosátori si opäť pripravili skvelé príbehy zo života, najlepšie vtipy a hlášky. Tešiť sa môžete aj na novú posilu v tíme.

Elena Vacvalová privíta v štúdiu skvelú zostavu glosátorov. Tešiť sa môžete na Oľgu Feldekovú, Milana Lasicu, Milana Kňažka a novou posilou v tíme bude Ján Snopko. Preberať sa budú zaujímavé príbehy z bežného života, domáca i zahraničná politika a zabavia vás najlepšie vtipy a hlášky.

Sedmička s Jánom Snopkom Zdroj: JOJ

Nemenovaná španielska feministka navrhla stoličku, na ktorej chlapi nedokážu sedieť s roztiahnutými nohami. Za tento netradičný kúsok dokonca získala dizajnérske ocenenie. Vacvalová sa hneď chytí témy, pretože nechápe, prečo muži musia takto sedieť. Lasica sa zasmeje a vysvetlí: ,,Nechcú mať predsa pricviknuté náradie!" Snopko sa tiež pridá do konverzácie a svojou hláškou všetkých rozosmeje: ,,Milá feministka mala od narodenia nohy spolu a nikto ju doteraz nepoprosil, aby ich roztiahla!" Mnoho skvelej zábavy na vás čaká v relácii Sedem, preto si ju určite nenechajte ujsť.

Sledujte reláciu Sedem dnes o 22:30 hod. na JOJke!