Slávnostná atmosféra v obľúbenej Sedmičke: Glosátori si pripijú na jubilejnú 100. časť!

Obľúbená dávka humoru a briskných hlášok v podobe relácie Sedmička je pravidelnou súčasťou štvrtkových večerov. Najnovšia časť však bude tak trochu iná. Glosátori totiž spoločne oslávia jubilejné 100. vydanie!

Najnovšia epizóda obľúbenej Sedmičky sa ponesie v slávnostnej atmosfére. Bude to totiž už 100. vydanie relácie. Dnešné vysielanie bude tak trochu slávnostné, keďže je to 100. vydanie v novodobej histórii Sedmičky na JOJke. Takže Vám, aj nám, želáme aspoň ďalšiu stovku, a najmä, aby sme si to užili v zdraví a s úsmevom na tvári,“ povie v úvode relácie moderátorka Elena Vacvalová. A, keď oslava, tak poriadna a rozhodne nie „nasucho“. Glosátori mali pri sebe šampanské, ktorým si pripili na konci relácie.

Eňa si pri tejto špeciálnej príležitosti spomenula na vtipnú historku, ktorú by na vlastnej koži nechcela zažiť azda žiadna žena. Urobila som takú väčšiu oslavu k môjmu jubileu a stala sa mi vec, na ktorú sa nedá len tak zabudnúť. Od kamaráta som dostala sklenené poháre, kde bolo vyryté moje meno a na ňom číslo 60. A to ma zarazilo, lebo ja som oslavovala 50-tku. Tak som sa ho išla opýtať, či to myslel vážne, že mám o 10 rokov viac. On sa tak na chvíľu zháčil, lebo mu to vtedy došlo, chvíľu bol ticho, lebo nevedel, čo mi má v tej situácii povedať a potom hovorí: Vieš čo, ja sa necítim v poslednom čase dobre. Netuším, čo so mnou bude, tak som si povedal, že dám ti tú 60tku, keby som sa nedožil,“ zaspomínala si Vacvalová.

Sedmička oslavuje 100. epizódu Zdroj: TV JOJ

Situáciu vtipne a briskne okomentoval Milan Lasica. „Tak keby som sa aj ja náhodou nedožil, tak tiež pripíjam na 200 tú časť,“ povedal svojím typickým humorom. Vážnosť celej oslave dodal Boris Farkaš, ktorý to zhodnotil stručne a jasne. „Treba Sedmičke zaželať, aby sa držala aj naďalej, aby sme sa ďalšej sezóny vrátili zdraví a hlavne s divákmi,“ povedal za všetkých. Jubilejná 100. epizóda je zároveň aj poslednou časťou v jarnej vysielacej sezóne. Nové časti sa objavia na jeseň a všetci glosátori (a my tiež) dúfajú, že nakrúcania už prebehnú s prítomnosťou divákov, bez rúšok a bez korony. 

Sledujte jubilejnú 100. časť Sedmičky už dnes o 22:35 na JOJke!