Milan Kňažko má potvrdený COVID-19: Jeho stav sa zhoršil, museli ho hospitalizovať!

Herecká legenda a glosátor z relácie Sedmička v utorok popoludní svojich fanúšikov ako aj širokú verejnosť informoval prostredníctvom sociálnej siete, že bol pozitívne testovaný na koronavírus. Jeho stav sa však zhoršil natoľko, že musel byť hospitalizovaný v nemocnici.

Pandemická situácia sa na Slovensku nevyvíja práve najlepšie, čoho dôkazom sú denné nárasty pozitívne testovaných. Deň čo deň pribúdajú stovky nakazených, medzi ktorými sú bezpríznakoví pacienti, ale, žiaľ, aj tí, ktorých stav je vážny a vyžadujú si hospitalizáciu. Medzi pozitívne testovanými na COVID-19 sa ocitla aj herecká legenda a obľúbený glosátor z relácie Sedem – Milan Kňažko. Oznámil to fanúšikom a širokej verejnosti prostredníctvom statusu na sociálnej sieti. Za posledných pár týždňov som hral niekoľko predstavení. My bez rúšok, diváci s rúškami, tak stanovili predpisy. Som Covid pozitív, šiesty deň. Stav sa zhoršil a som v nemocnici. Vyzývam všetkých aby nezľahčovali situáciu a rešpektovali nariadenia vlády a zdravotníkov,“ napísal vo svojom statuse.

Vo svojom vyjadrení upozornil na dôležitosť nosenia rúšok, ako aj na rešpektovanie opatrení, ktoré vydáva vláda. Nenosenie rúšok nie je prejav vlastnej slobody, ale bezohľadnosť k slobode tých , ktorých tým ohrozujeme. Neverte lacným exhibicionistom, že Covid je len ľahká chrípka. Prežil som desiatky chrípkových ochorení, ale Covid neprajem dokonca ani tým, ktorí tieto bludy šíria. S úctou Milan Kňažko,“ odkázal na sociálnej sieti.

Milanovi Kňažkovi držíme palce, prajeme mu veľa síl a skoré uzdravenie!