Milan Kňažko má ťažký priebeh COVIDU-19: Bojuje s vysokými horúčkami a bolesťami pľúc!

Herecká legenda a glosátor z relácie Sedmička sa nakazil koronavírusom a jeho stav bol natoľko vážny, že musel byť hospitalizovaný na bratislavských Kramároch. Jeho ťažkosti sú naozaj nepríjemné a ako sám tvrdí, neprial by ich naozaj nikomu!

Denné nárasty pozitívne testovaných na koronavírus na Slovensku neustále stúpajú a čoraz viac pacientov si vyžaduje aj hospitalizáciu v nemocnici. Neustály dohľad lekárov potrebuje aj herecká legenda Milan Kňažko. V utorok na sociálnej sieti informoval fanúšikov a širokú verejnosť o tom, že bol pozitívne testovaný na COVID-19. Glosátor z relácie Sedem leží na bratislavských Kramároch a má vážny priebeh ochorenia. Som stále v nemocnici a ešte tu budem najmenej týždeň. Mal som 38 °C - 39 °C teploty, bolesti na pľúcach a kašeľ, takže to bolo veľmi nepríjemné,“ povedal pre denník Nový čas.

Hoci hercovi postupne horúčky ustúpili, stále sa cíti slabý. Predvčerom som prvýkrát po desiatich dňoch nemal teplotu. Starajú sa o mňa a dúfam, že ma dajú dokopy,“ nádeja sa Kňažko. Aj preto zdôrazňuje, že koronavírus rozhodne netreba podceňovať.Neverte lacným exhibicionistom, že COVID je len ľahká chrípka. Prežil som desiatky chrípok, ale COVID neprajem ani tým, ktorí tieto bludy šíria,“ dodal. Zároveň ľuďom odporučil, aby rešpektovali opatrenia a nosili rúška. Ich nenosenie nie je podľa jeho slov prejavom vlastnej slobody, ale bezohľadnosti k slobode druhých.

Milanovi Kňažkovi želáme veľa síl a prajeme skoré uzdravenie!