Milan Lasica dostal originálny darček k narodeninám: Známy glosátor sa dal zaočkovať!

Herecká legenda a obľúbený glosátor z relácie Sedem v stredu oslávil svoje 81. narodeniny. K tomuto sviatku dostal naozaj netradičný, no veľmi milý darček. Práve v tento deň sa totiž dostal na rad v očkovaní proti Covidu-19!

Očkovanie proti Covidu-19 sa na Slovensku spustilo ešte v decembri minulého roku a do stredy 3. februára dostalo vakcínu 150 959 ľudí. Medzi nimi je od stredy aj známy herec a glosátor z relácie Sedem Milan Lasica, o čom na Facebooku informovala Univerzitná Nemocnica Bratislava. Zaujímavosťou je, že obľúbený humorista bol zaočkovaný presne v deň svojich 81. narodenín.V Nemocnici Staré Mesto (UNB) dnes očkovali aj Milana Lasicu, ktorý sa minulý týždeň registroval cez online formulár. Zároveň práve dnes oslavuje krásne životné jubileum, 81 rokov. Pánovi Lasicovi gratulujeme a prajeme pevné zdravie,“ písalo sa v stanovisku nemocnice.

https://www.facebook.com/UNBratislava/posts/2934234663473609

Milan Lasica sa už v minulosti, podobne ako mnohé ďalšie známe tváre, vyjadril, že sa zaočkovať dá, keď sa dostane na rad. „Pre istotu,“ povedal pred časom. Rovnaký názor má na očkovanie aj jeho kolegyňa z relácie Sedem, Elena Vacvalová, ktorá sa zapojila aj do osvetovej kampane Ministerstva zdravotníctva. „Ja sa zaočkovať rozhodne dám, pretože platí aj to staré známe: Začať treba od seba! Nemusím a nebudem na tej druhej strane prvá, ale rozhodne tam chcem ísť a byť! A žiť,“ hovorí moderátorka vo vakcinačnej kampani.

Elena Vacvalová - vakcinacna kampan Zdroj: Slovensko proti Covidu

Aktuálne sa môžu proti koronavírusu zaočkovať všetci Slováci nad 75 rokov. Seniori sa môžu prihlasovať prostredníctvom formuláru na stránke korona.gov.sk alebo cez telefonickú službu call centra.

Sledujte premiérové časti relácie Sedem aj s Milanom Lasicom každý štvrtok o 22:30 na JOJke!