Milan Kňažko a Samo Trnka v relácii Sedem

Diváci vybuchli od smiechu! Komentár Milana Kňažka na tohto politika všetkých odrovná!

Obľúbená Sedmička je späť! Na reláciu v štandardnom formáte sa môžete tešiť už dnes večer, a to dokonca aj s divákmi v štúdiu, ktorí vždy dotvárajú našim glosátorom skvelú atmosféru. Diskutovať sa bude o zaujímavých témach a my vám už teraz garantujeme, že sa perfektne zabavíte. Aké perličky si pre vás pripravili tentokrát?

Po minulotýždňovom špeciálnom vydaní, ktoré bolo venované spomienke na Milana Lasicu, pokračuje dnes večer Sedmička v štandardnom prevedení. S Elenou Vacvalovou budú diskutovať, svojim humorom nenahraditeľná Oľga Feldeková, vždy trefný a vtipný Milan Kňažko, stand-up komik a scenárista Tomáš Hudák a nováčik v zostave, Samo Trnka, ktorý svojim zmyslom pre humor taktiež perfektne doplní zostavu glosátorov.

Elena Vacvalová, Oľga Feldeková, Milan Kňažko, Tomáš Hudák a Samo Trnka v relácii Sedem Zdroj: TV JOJ

​​Situácia vo svete, ale aj na Slovensku bola k našej relácii naozaj štedrá a priniesla témy, ktoré vás rozhodne pobavia. Nie nadarmo môžu tí, ktorí boli počas leta alebo na začiatku jesene mimo Slovenska ľutovať. Udialo sa toho mnoho, no okrem iného bol napríklad na návšteve na Luníku IX v Košiciach pápež František, ďalej NAKA v tomto období rozhodne nezaháľala a Fico, ktorý naberá na popularite, vyhlásil, že je lepšie byť mafián, ako plagiátor. My vám môžeme už teraz prezradiť, že táto informácia pobavila najmä Milana Kňažka, ktorý s úsmevom na tento Ficov výrok roka prehlásil: „Jemu sa hovorí, keď je oboje!“ K návšteve pápeža doplnil vtipnú myšlienku nováčik Samo Trnka, ktorý poznamenal, aby sa ľudia zamysleli nad tým, v akom demografickom prostredí sa pápež nachádza? „Keby stretávam len ľudí v sutanách, tiež sa teším na Luník IX,“ poznamenal Samo Trnka. Pobavte sa dnes večer spolu s našimi glosátormi aj vy a nenechajte si ujsť témy, ktoré hýbu svetom či Slovenskom, vždy trefne a vtipne okomentované našou skvelou zostavou v relácii Sedem!


Sledujte reláciu Sedem už dnes večer o 22:30 na JOJke!