Psičkári, zbystrite pozornosť: V Rusku prijali kuriózny zákon! Vtip Milana Kňažka vás rozseká!

Obľúbená Sedmička je späť! Na reláciu v štandardnom formáte sa môžete tešiť opäť dnes večer aj s divákmi v štúdiu. Diskutovať sa bude aj dnes o zaujímavých témach a my vám už teraz garantujeme, že sa perfektne zabavíte. Tentokrát si na svoje prídu aj milovníci štvornohých maznáčikov!

V Rusku totiž prijali zákon zakazujúci venčenie psov ťažších ako osemnásť kilogramov. To znie už samo o sebe ako čudný zákon, to by však nebolo Rusko, ak by to nezakazovali len opitým majiteľom psov. Zákon dokonca neumožňuje ani venčenie dvoch psov naraz. Eňa Vacvalová ako milovníčka psov by v Rusku žiť určite nechcela. No, chladní nezostali ani ostatní glosátori. Veď vyvenčiť svojho psíka chce každý bez obmedzení! 

Zdroj: TV JOJ

Eňa Vacvalová dnes privíta Oľgu Feldekovú, Milana Kňažka, Tomáša Hudáka, ale aj novú posilu, ktorou bude stand-up komik Michael Szatmary, ktorý je dobre známy svojím humorom! Glosátori budú diskutovať o aktuálnom politickom dianí, ale aj kurióznych novinkách vo svete. Overený humor Kňažka, Vacvalovej a Feldekovej doplnia stand-up komici, ktorí do relácie prinesú nový vietor! 

Zabavte sa na vtipe Milana Kňažka o tom, prečo si pes líže gule!

;

Sledujte reláciu Sedem už dnes večer o 22:30 na JOJke!