Pamätáte sa na tradičné vianočné rozprávky? Tomáš Hudák to povedal na rovinu: V novodobých mu chýba nahota!

Napriek tomu, že situácia v našej krajine nie je ideálna, aj dnes je pre vás pripravená partička glosátorov relácie Sedem, aby ju pre vás odľahčila. Keďže vo vzduchu cítiť vôňu Vianoc, nebudú dnes večer na JOJke chýbať ani vianočné témy. Na tradičné Vianoce si zaspomínal Tomáš Hudák.

Aj dnes večer sa môžete tešiť na skutočne zaujímavé témy, o ktorých budú diskutovať Oľga Feldeková, Milan Kňažko, Tomáš Hudák a Marián Leško a, samozrejme, Eňa Vacvalová. Bude to rozhodne zohratá zostava!

Pre niekoho je synonymom Vianoc dobré jedlo, stretnutie s rodinou či návšteva vianočných trhov, no pre mnohých je to aj pozeranie vianočných rozprávok. Na tie klasické vianočné príbehy si zaspomínal Tomáš Hudák. "Zbytočne sa to tabuizuje. Pamätám si, keď som mohol mať tak sedem - osem rokov, že som to už tiež vnímal, že sme aj nahí. Mne to pri rozprávkach nesedelo, prečo sa to tam zatajuje," povedal na rovinu humorista. V pamäti má rozprávku o Červenej čiapočke. "Nahá babka to tiež nie je bohviečo," zaznelo z úst Oľgy Feldekovej na margo nahoty v rozprávkach!

Vypočujte si celú spomienku Tomáša Hudáka:

;

Sledujte obľúbenú reláciu Sedem dnes o 22:30 na JOJke!