Správali ste sa v kine, akoby vás nikto nevidel? Chyba! To, čo robia zamestnanci počas filmu ste rozhodne netušili!

O čo viac by bola táto ťažká doba smutná, ak by sme nemali zmysel pre humor. O ten skutočne trefný humor sa aj dnes večer postará naša partička glosátorov! Spríjemnite si večer v spoločnosti vašej obľúbenej Sedmičky a zabavte sa na vždy trefných komentároch k aktuálnym témam. Teší sa na vás osvedčená zostava glosátorov!

Aj dnes večer sa môžete tešiť na skutočne zaujímavé témy, o ktorých budú diskutovať pani Oľga Feldeková a páni Milan Kňažko, Tomáš Hudák a Michael Szatmáry. Bude to rozhodne zohratá zostava!

Naši glosátori v predchádzajúcich epizódach rozoberali skutočne zaujímavú, ale aj vtipnú tému. Zamestnankyňa kina v Los Angeles totiž prezradila, čo všetko vidia zamestnanci v prítmí kinosál, keď sa šíri iba svetlo z filmového plátna. Vďaka okuliarom na nočné videnie sú svedkom častých sexuálnych excesov, keď si chodia páry do kina užívať niečo celkom iné, ako film. Druhú kategóriu tvoria ľudia, ktorí si v sále rozložia prenosnú chladničku a celé dve hodiny prežerú. Okuliare na nočné videnie sú vraj rozšírené po celom svete, a tak vás pri vašich radovánkach môžu sledovať trebárs aj v kine v Žiari nad Hronom. V súvislosti s touto témou sa Elena Vacvalová podelila s príhodou, ktorú sama na vlastnej koži zažila a všetkých ňou poriadne pobavila! A čo by ste na jej mieste robili vy? Vtipnú historku si môžete vypočuť v nasledujúcom videu!

Historka Eleny Vacvalovej o tom, ako ju vytočil návštevník kina:

Sledujte obľúbenú reláciu Sedem, už dnes večer o 22:30 na JOJke!