Ako stratiť nevestu dva týždne pred svadbou? Michael Szatmary to vybavil jednou vetou!

O čo viac by bola táto ťažká doba smutná, ak by sme nemali zmysel pre humor. O ten skutočne trefný humor sa aj dnes večer postará naša partička glosátorov! Spríjemnite si večer v spoločnosti vašej obľúbenej Sedmičky a zabavte sa na vždy trefných komentároch k aktuálnym témam. Teší sa na vás osvedčená zostava glosátorov!

Aj dnes večer sa môžete tešiť na skutočne zaujímavé témy, o ktorých budú diskutovať pani Oľga Feldeková a páni Milan Kňažko, Samo Trnka a Michael Szatmáry. Bude to rozhodne zohratá zostava!

Naši glosátori v predchádzajúcich epizódach rozoberali skutočne zaujímavú, ale aj vtipnú tému. K nej prispel práve Michael Szatmary svojou historkou, ktorou všetkých poriadne pobavil. „Ja som bol tiež takmer skoro ženatý, ale nechala ma dva týždne pred svadbou,“ prezradil o sebe glosátor. „Keby ste chceli vedieť, prečo ma nechala dva týždne pred svadbou, tak ona chcela odo mňa diamantový prsteň, lebo ten je večný ako naša láska,“ pokračoval. Čím ale nevestu totálne odrovnal sa dozviete vo videu nižšie.

Zdroj: TV JOJ

Michael Szatmary o tom, ako prísť o nevestu dva týždne pred svadbou:

Sledujte obľúbenú reláciu Sedem už dnes večer o 22:35 na JOJke!