Posledná Sedmička v tejto sezóne je tu: Pozrite, na čo sa môžete tešiť!

O čo viac by bola táto ťažká doba smutná, ak by sme nemali zmysel pre humor. O ten skutočne trefný humor sa aj dnes postará naša partička glosátorov! Spríjemnite si večer v spoločnosti vašej obľúbenej Sedmičky a zabavte sa na vždy trefných komentároch k aktuálnym témam. Dnes to bude navyše špeciálne! Pripravená je pre vás posledná epizóda v tejto sezóne.

Aj dnes večer sa môžete tešiť na skutočne zaujímavé témy, o ktorých budú diskutovať pani Oľga Feldeková a páni Milan Kňažko, Tomáš Hudák a Marián Leško. Bude to rozhodne zohratá zostava!

Dnes večer to bude veselé, a to aj napriek tomu, že je pre vás pripravená posledná časť v tejto sezóne. Glosátori sa s vami rozlúčia pred letnou pauzou, ako sa patrí! Všetci si to poriadne užijú a zabavia sa na vtipných až bizarných témach. Zistíte, prečo začali vrany v Ružinove útočiť na hlavy ľudí či napríklad aj to, akým bizarným spôsobom si zarába mladá 25 ročná Angličanka. Zasmejete sa na vysvetlení toho, prečo brazílska armáda nakúpila 35 tisíc tabletiek pre sexuálnu výkonnosť mužov a glosátori zábavne okomentujú aj to, prečo by vám na Slovensku zamestnávateľ nikdy neurobil narodeninovú zábavu. Máte sa na čo tešiť! Nenechajte si ujsť poslednú epizódu relácie Sedem v tejto sezóne.

Sedem - Tomáš Hudák, Milan Kňažko, Elena Vacvalová, Oľga Feldeková a Marián Leško Zdroj: TV JOJ

Celý tím relácie Sedem a najmä vaši osvedčení glosátori, sa na vás tešia opäť na jeseň!


Sledujte poslednú epizódu relácie Sedem v tejto sezóne, už dnes večer o 22:30 na JOJke!