Elene Vacvalovej sa vypomstila láska k zvieratkám: Lekári potvrdili nepríjemnú diagnózu!

Moderátorka obľúbenej Sedmičky sa nikdy netajila svojou obrovskou láskou k zvieratkám. Po rokoch sa jej dokonca podarilo otvoriť cintorín pre zvieratá. Táto veľká náklonnosť k domácim miláčikom jej ale spôsobila nepríjemnosti.

Vášeň a lásku k zvieratkám si moderátorka pestovala už od detstva. Táto potreba ochraňovať nevinné tvory jej ostala aj v dospelosti. Pod svoju strechu tak prichýlila viacero mačiek či psov, ktoré so sebou priniesli nepríjemné ochorenie – toxoplazmózu. Infekčnú chorobu, za ktorou stojí prvok Toxoplasma gondii, čo je vnútrobunkový parazit. Ochorenie spôsobuje horúčky, únavu a môže viesť až k schizofrénii.


Elena Vacvalová sa ňou nakazila od svojich mačičiek. „Samozrejme, pri takom úzkom spolužití, aké máme so zvieratami, som sa dala otestovať aj v súvislosti s toxoplazmózou. Bolo to v poriadku, ale testy ukázali, že kedysi v minulosti som ju zrejme prekonala,“ vysvetlila moderátorka, ako uvádza sarm.pluska.sk.

V rozhovore ale nakoniec uviedla, že si žiadne zmeny na sebe nevšimla. Vôbec tak netuší, kedy sa mohla nakaziť a našťastie na sebe nespozorovala žiadne vážnejšie príznaky. Nuž, dôležité je, že sa moderátorka cíti aj napriek tomuto zisteniu fit.


Sledujte obľúbenú Sedmičku každý piatok o 21:50 na JOJke!