Zdravotné problémy si vyžiadali svoju daň: Michael Szatmáry musel zmeniť svoj životný štýl!

Stand up komik a glosátor obľúbenej relácie Sedem zmenil svoj životný štýl. Mal na to totiž pádny dôvod. Čo a prečo si musel odoprieť?

Michael Szatmáry bol nútený radikálne zmeniť svoj životný štýl. Doviedol ho k tomu infarkt, ktorý prekonal. Glosátor a stand up komik má tak za sebou naozaj vážne zdravotné komplikácie. Čo ho napokon prinútilo vzdať sa zlých neduhov? „Baví ma na tomto svete byť a keď mi povedali, že sa musím vzdať niektorých vecí, tak cigarety boli ľahšia voľba, ako alkohol,” vysvetlil Szatmáry v rozhovore pre Top Star. V jeho živote však nastali aj iné zmeny. Tie si všimla najmä jeho manželka. Ako sám s humorom poznamenal, okrem vzdania sa cigariet musel riešiť ešte jeden problém. „Minulý rok som mal postavu ako ukulele a teraz je to také violončelo skôr, takže pribral som a dokonca aj moja pani mi hovorila, že Mišo čo sa ti stalo, a ja že čo, čo sa mi stalo, kde sa mi stalo, v rodine, doma, v domácnosti a ona hovorí, že pribral si hej. Ale čo ju vôbec do toho. Možno som len antikoncepciu zmenil,” dodal so smiechom.

Ako ale sám priznáva, do svojho života zaviedol pohyb. Ten je pre zdravie rozhodne prospešný. Venuje sa fitlatesu. Je to druh pohybu odvodený od Pilatesu. Michal tak skúša rôzne naťahovacie a spevňujúce cvičenia. Ak by ste si ale mysleli, že je to jeho nová vášeň, na ktorú sa vždy teší, boli by ste na omyle. „Jasné, že ma to nebaví, ale tak musím to robiť, je to aj kvôli zdraviu, aj kvôli tomu, aby som zase bol ten Adonis,” dodal Szatmáry pre Top Star.