Elena Vacvalová prezradila, ako si predstavuje dokonale strávený čas: Po čom túži v súkromí?

Na očiach verejnosti je ako moderátorka už takmer 4 dekády, no aktuálne by sa Elena Vacvalová najradšej sústredila na niečo iné. Po čom túži obľúbená televízna tvár?

Vďaka relácii Sedem sa môže vyjadriť k spoločenským témam, ktoré hýbu Slovenskom či svetom. Moderátorka Elena Vacvalová je obľúbenou televíznou tvárou už niekoľko rokov, no aktuálne ju teší to, čo by ste možno nečakali. Obmedzila totiž rozhovory s médiami a je rada, ak sa o jej osobnom živote nevie nič. Vo svojom súkromí sa snaží žiť normálne a užívať si každodenné okamihy. Potvrdila to aj jej odpoveď v rozhovore pre Top Star, kde hovorila o tom, ako sa aktuálne má. „Žijem, ako s manželom hovoríme, furt nás niečo chytí, ale kým sa to dá opraviť, že ideme do opravy a tam to ešte vedia opraviť, tak je dobre,” prezradila Elena Vacvalová.

„Ja už si chcem teraz tak v tichosti žiť svoj život a robiť si to, čo chcem a čo mám rada, to znamená zvieratá, záhrada, trošku pocestovať, trošku v pohode čítať, mať taký život, ako by mal mať dôchodca a ja už dôchodkyňa som,” dodala moderátorka pre Top Star. Zároveň prezradila, že sa snaží obmedziť aj rozhovory na tému jej súkromia a zrejme je to takto pre ňu lepšie. Viac sa dozviete v reportáži, vo videu hore.