Túto trojicu chlapíkov si zamilujete: Predstavujeme vám hlavné hviezdy Semaforu!

Bude s nimi poriadna zábava.

Už o necelé dva týždne 13. marca štartujeme na JOJke nový komediálny seriál Semafor, ktorý prinesie kopec zábavy a vtipných situácií, ktoré môže zažiť ktokoľvek z nás. V slovenskej adaptácii Semaforu sa diváci môžu tešiť na skvelý humor, vtipné scény, ktoré napísal sám život a obľúbené herecké hviezdy, ktoré sa predstavia nielen v hlavných, ale aj mnohých vedľajších postavách. Zárukou kvality sú tiež overení tvorcovia populárnych seriálov Naši či 1890. Práve režisér týchto seriálov Peter Begányi sa pričinil o to, že tento seriál sa napokon dostal aj k slovenskému divákovi. Autorkou slovenskej adaptácie scenára je dramaturgička Natália Švecová, ktorá nám ich zároveň bližšie priblíži.

Semafor - Stanislav Majer, Tomas Mastalir, Martin Nahalka Semafor - Stanislav Majer, Tomas Mastalir, Martin Nahalka Zdroj: joj.sk

Zelená: René – Stanislav Majer

Je z Česka, no žije na Slovensku. Je to voľnomyšlienkár, ktorý sa nerád viaže. Má pozitívny vzťah k slobode a veciam s tým spojenými. Je zo všetkých najmenej zodpovedný. Zároveň je veľmi zábavný. Nemá veľké morálne hranice alebo niečo, do čoho by nešiel. Bude veľmi zábavné ho sledovať spolu so životnými situáciami, do ktorých sa dostáva.

Oranžová: Miro – Tomáš Maštalír

Je v niekoľkoročnom vzťahu s jeho mladšou priateľkou. Je trochu pod papučou, ale iba zľahka. Mlašia priateľka Monča má psíka – Jessicu. Núti Mira, aby sa o ňu staral, no on nemá práve najpozítívnejší vzťah, robí to však pre ňu. Má nenaplnené osobné túžby, čo sa týka kariéry. Robí v eventovke firemné oslavy a večierky. So svojimi zamestnancami nacvičuje kadejaké bizarné tanečky. Rád by sa videl pravdepodobne niekde inde a vyššie, čo vidno aj na jeho prístupe, keďže vždycky dáva všade samé motivačné prejavy a snaží sa motivovať aj seba.

Červená: Gajdy - Martin Nahálka

Je ženatý, so svojou manželkou majú malú dcéru. Žena je kariérne výrazne úspešnejšia než on. Prejavuje sa to aj na ich vzťahu. Ona je hlava rodiny, má dcéru Ditu, ktorá je veľmi podarená, no má vlastnú hlavu a vlastný rozum a vždy si všetko urobí po svojom, z čoho je on sám akosi frustrovaný.

​Nový komediálny seriál Semafor štartujeme v utorok 13. marca o 20:35 na JOJke!