Isto takého poznáte aj vy: Martin Nahálka v Semafore zahviezdi ako unudený ženáč!

Nuda s ním však rozhodne nebude.
Semafor - Tomáš Maštaír, Martin Nahálka, Stanislav Majer Semafor - Tomáš Maštaír, Martin Nahálka, Stanislav Majer Zdroj: joj.sk

​Keď máte po tridsiatke, život je tak trochu ako semafor. Ako slobodný si preletíte na zelenú. Ak ste v stálom vzťahu, niektoré veci sú nové a zaujímavé, no oranžové svetlo už bliká. A keď už ste ženatý a máte deti, svieti vám červená – ste zaseknutí a myslíte si, že lepšie to už nebude. Na semafore sa však svetlá stále menia. A tak je to nielen v živote, ale aj v novom komediálnom seriáli Semafor, ktorý štartujeme už o týždeň v stredu 13. marca na JOJke.

​Červenú farbu semafora bude v tomto prípade zastupovať herec Martin Nanálka so svojou postavou Martina Gajdiho Gajdoša, ktorý je so svojou ženou – stredoškolskou láskou Petrou, nepretržite už od šestnástich. Okrem toho pracuje v nudnom obchode s kúzelníckymi pomôckami, ktorý zdedil po svojom otcovi. Maťova stagnujúca kariéra je v kontraste s Petrinou, ktorá svoj život zasvätila žurnalistike. „Martin Gajdoš má dcérku a je to podľa mňa taký bežný typ chlapa, ktorý má dve ženy a vzťah od strednej školy. Prechádza rôznymi obdobiami – či už krízou, láskou, alebo túžbou po niečom. Chce ujsť zo stereotypného života. Táto postava je veľmi reálna,“ prezrádza nám Gajdiho predstaviteľ herec Martin Nahálka, ktorý má so svojou postavou spoločné akurát meno. Všetko ostatné je našťastie inak a Martin prechádza skutočne krásnym obdobím spolu so svojou polovičkou a synom.

Nový komediálny seriál Semafor štartujeme už 13. marca o 20:35 na JOJke!