Pozrite si zaujímavosti z natáčania.

Zaujímavosti zo seriálu Čert nikdy nespí: Kde sa najčastejšie natáčalo a kto mal strach z hadov?

Už onedlho odštartuje novú sériu poviedkový seriál Čert nikdy nespí. Viete, koľko ľudí na ňom robilo a aké boli najzaujímavejšie lokality?

Jedna epizóda Čert nikdy nespí sa natáča 2 dni niekedy až 15 hodín denne. Na seriáli, ktorý je inšpirovaný životnými príbehmi, robí 30 ľudí.

Réžiu si zobrali do rúk Kristína Herczegová, Lukáš Hanulák, Lukáš Kodoň a Tomáš Roháč. A natáčalo sa naozaj v zaujímavých interiéroch i exteriéroch. Z najzaujímavejších lokalít môžeme spomenúť záhradná chatka, kde nebola elektrina alebo dom akademického sochára. Najčastejšie sa natáčalo v oblasti Bratislavy – Jarovce,“ prezradil o seriáli producent Rasťo Senčák.

Ak ste fanúšikom zvieratiek, tiež sa môžete tešiť na zaujímavú faunu. Netradične sa natáčalo s malým prasiatkom, okrem toho sa objavili v epizóde potkany a hady. A práve tieto tvory boli veľkým strašiakom pre herca Jozefa Vajdu, ktorý z nich má fóbiu. Našťastie všetko zvládol s profesionálnou ľahkosťou.

Zaujímavé príbehy, ktoré píše sám život s hviezdnym obsadením Čert nikdy nespí odštartuje už tento utorok o 20:35 hod. na TV JOJ.