Vierka u Bučkovcov prekročila hranicu: Babku poslala do p***, od Anky dostala po hube!

Z farmy však odísť nemieni!

Na Sihle sa rozpútalo s príchodom strážnych anjelov skutočné peklo! Po tom, čo musela pätica súťažiacich po prehre v rozhodujúcej súťaži odísť, sa na farmu Bučkovcov nasťahovala pätica reality formátmi ostrieľaných súťažiacich, ktorí majú pomôcť súčasným tučkom v chudnutí a zvládnutí vypätej atmosféry. Tá zhustla hlavne s príchodom extravagantnej Vierky, ktorá hladiny čírila posledne v šou Mama, ožeň ma a riadny neporiadok narobila aj v tropickom Hoteli Paradise.

Vierkin prístup k práci na farme udivoval babku Bučkovcov už od prvej chvíle, no svoje nervy si šetrila pre dôležitejšie situácie. Vierka však po tom, čo jej babka zakázala ležať s vyloženými nohami na jedálenskom stole, poriadne prestrelila a šedú eminenciu najznámejšej slovenskej vidieckej rodiny poslala nie veľmi úctivým smerom. Vôbec netušila, ako veľmi nahnevá inak priateľskú mamu Anku, ktorá si šla okamžite brániť svoju matku, ktorá vlastnými rukami vybudovala celú farmu, ktorou sa Bučkovci tak hrdo pýšia. Nechýbali tvrdé slová, nechýbali ani tvrdé päste!

Anka jednoznačne vyhlásila, že Vierku už na ich farme nechce vidieť a nič na tom nezmení ani to, ak by sa prišla s pokorou ospravedlniť. Anka však ešte netuší, že Vierka sa len tak z miesta, kde nie je vítaná nenechá vyhodiť. Ten pravý masaker ešte len nastane!

Slnko, seno, slanina pokračuje dnes o 20:20 na Jojke!