Slnko, seno, slanina Jožo v igelite

Bizarné metódy anjelov: Chudnite ako oni!

Aké metódy pre svojich zverencov zvolili strážni anjeli kilogramov na Sihle?

Peťo sa o svojho tučka stará tým najsvojskejším spôsobom. Už od prvého stretnutia je jasné, aký druh fyzickej aktivity by rád Peter aplikoval na Eda vrámci jeho chudnúcich metód, no zarytý heterosexuál sa stále akosi takémuto štýlu zhadzovania kíl bráni. Peťo tak pracuje v obmedzených podmienkach, svojho tučka necháva behať do kopca po štvornožky, kúpe sa s ním v sihlianskom potôčiku, z ktorého ho musí Edo v štýle Modrej lagúny vyniesť na rukách von. Peter nezabúda ani na relaxačnú masáž po náročnom výkone, pričom Eda vymasíruje aj na miestach, kde by to tučko nečakal.

Vierka prišla s originálnou metódou zvanou Vierkalates. Pre Nikoletu pripravila tvrdý harmonogram – budíček o šiestej, hodinová rozcvička, osobná hygiena, raňajky o ôsmej. Nová osobná trénerka si od svojej zverenkyne hneď zistila aj možné zdravotné obmedzenia (keďže Niki má problémy s tlakom a platničkami) a tomu prispôsobuje aj cviky. Zameriava sa predovšetkým na cvičenie chrbtového svalstva, ramien a hlavne stehien. Nikoleta si Vierkin prístup pochvaľuje: "Hoci je stále tak sporo odetá, to čo hovorí, mi dáva zmysel."

Ivan má s chudnutím veľké skúsenosti. Sám zhodil 31 kíl za jeden rok a svoje poznatky by rád aplikoval aj na Martine, ktorú považuje za krehkú vílu. Na Sihle zvolil skutočne neortodoxné metódy, napríklad trhanie kvetín na lúke v časovom limite. Pri zohýbaní tak môže Maťa spaľovať kalórie ako blesk. Nechuť k jedlu sa u nej snaží vyvolať aj pestrými historkami o mŕtvolách, s ktorými pracuje v pohrebnej službe. Svojej zverenkyni chce pomôcť aj tak, že snahu ostatných tučkov schudnúť sa chystá sabotovať. 

Jana asi pri Jožkovi ani žiadnu taktiku voliť nemusela. Osobná trénerka totiž mohutnému chlapovi lezie tak na nervy, že chudne zo stresu, keď ju vôbec vidí a počuje. Napriek tomu svojská ex-farmárka prišla so zaujímavým nápadom – Jožko bude chodiť na prechádzky zabalený v igelite. Vraj aby sa mu vypotil tuk. Dobré na chudnutie by mali byť aj cviky s palicou pod pazuchami. Prípadne sa možno dostanú k zbieraniu hríbov. Jana sa zohne a Jožko ju bude posúvať. Domyslite si čím ... Jožo by však preferoval vlastný spôsob cvičenia – do Jany by najradšej hádzal sekeru.

Dana je odborníčkou na pitný režim a jeho dodržiavanie chce aplikovať aj na Dušanovi, ktorému nová osobná trénerka sadla. Dana preferuje dlhé prechádzky v prírode spojené s hľadaním prameňov vody. Dôležité je aj cvičenie, no najmä vyhýbanie sa práci! A to tatovi Bučkovi nevonia. Do konca relácie by chceli zamakať na tom, aby Dušan zhodil 10 kíl. Ktovie, či sa im to podarí a či schudne viac Dušan alebo Dana. Alebo ani jeden z nich?

Ďalšiu epizódu Slnko, seno, slanina uvidíte v pondelok o 20:30 na TV JOJ.