Seriál Som mama už prichádza na obrazovky: Poznáme dátum štartu!

Odrátavajte s nami.

Konečne sme sa dočkali. Dlhoočakávaný komediálny seriál Som mama, ktorý je voľne inšpirovaný rovnomennou knižkou od Kristíny Tormovej (Farkašovej), prichádza na obraz. Všetko sa udeje už o necelé tri týždne, a to konkrétne v stredu 5. septembra o 20:35 na JOJke. 

Ústrednú dvojicu v seriáli Som mama si zahrajú Kristína Tormová a Jiří Havelka, ďalšie postavy stvárnia Zuzana KanóczDaniela ŠencováŠtefan Martinovič, Boris FarkašAnna ŠiškováHenrieta MičkovicováJán DobríkZuzana TlučkováMichaela Čobejová či Ady Hajdu.

https://www.instagram.com/p/Bmkp-1ugg4N/?taken-by=cobejova

Komediálny seriál inšpirovaný známou a úspešnou knihou Kristíny Tormovej (Farkašovej) prinesie príbeh nezávislej Tiny, ktorej život obráti naruby nečakané tehotenstvo. Aby toho nebolo málo, deti budú dve,pričom ich otca Roba stretla iba nedávno a rozumejú si len v posteli. Začína sa šialená jazda siedmimi mesiacmi Tininho rizikového tehotenstva! Vďaka kamarátke Agáte, ktorá čaká už druhé dieťa, sa Tina v materskom centre zoznamuje s pestrou skupinou rodičov. Ich rozdielne prístupy a povahy sú zdrojom mnohých konfliktov a komických situácií. Nesmú chýbať ani rodičia hlavných hrdinov a v partnerskom vzťahu to Tine zamieša kamarát a kolega Adam, ktorý vždy chcel byť niečím viac…

https://www.instagram.com/p/BgyGAv0FuEo/?tagged=sommamaserial

Nový komediálny seriál Som mama štartujeme už 5. septembra o 20:35 na JOJke!

Pozrite si malú ochutnávku: