Úžasná správa pre fanúšikov Som mama: Kristína Tormová prezradila veľkú novinku!

Kristína Tormová si pre fanúšikov jej bestselleru Som mama pripravila obrovskú novinku, na ktorej pracuje už takmer rok. O čo presne pôjde?

Hlavná hviezda seriálu Som mama Kristína Tormová, ktorá už onedlho privedie na svet nového človiečika, sa okrem herectva a navrhovania vlastných tričiek či krytov na mobily preslávila aj písaním originálnych knižiek. Rovnako ako tričká, aj knižky sú originálne diela a nesú vlastný rukopis. Nezameniteľné sú aj vďaka Kristíninmu špecifickému humoru a originálnemu jazyku. Knižka Som mama sa navyše stala inšpiráciou pre nemenej úspešný seriál s rovnomenným názvom. V dvoch sériách si Kristína struhla hlavnú rolu svojráznej Tiny Rojkovej. Samotná kniha Som mama nie je pritom totožná s dejom seriálu, ale aj ona obsahuje Tormovej sarkastický a priamy pohľad na materstvo a všetko, čo prináša. A keďže Kristína má inšpirácie viac než dosť, rozhodla sa, že svoje fanúšičky a čitateľky poteší super správou. Nedávno totiž oznámila dôležitú informáciu. Na svetlo sveta príde už čoskoro ďalšia jej knižka. "Ja cca od augusta takto sedím a píšem ďalšiu knižku. Aby som ostala v započatom, bude sa volať: Budem mama. Predmatkovsko, skoromatkovskú záležitosť s kapitolami po tehotenských týždňoch," oznámila Tormová do sveta. Táto informácia, ktorá je už teraz oficiálna a nemenná, je pre Kristínu zároveň aj veľký záväzok a obrovská motivácia k tomu, aby ju čo najskôr dopísala. Najradšej by bola, ak by ju mohli mať čitateľky už pod vianočným stromčekom. Sama však priznáva, že o konkrétnejšom dátume je ešte príliš predčasné hovoriť. Každopádne sa opäť máme všetci na čo tešiť. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moje pracovisko. Moja pracovňa. Tak..a čil vážne. Je tu ten čas, aby som vyzdielala zásadnú informáciu. Ja cca od augusta takto sedím a píšem ďalšiu knižku. Aby som ostala v započatom, bude sa volať: Budem mama. Predmatkovsko, Skoromatkovskú záležitosť s kapitolami po tehotenských týždňoch. ?? Už som vo fáze, kedy mi to ide čoraz horšie, lebo som jemne, ba až viac zdementnelá...a asi aj preto to sem postujem: aby som ju už musela dopísať, aby som sa neflákala..aby som nadobudla pocit, že som za jej dopísanie zodpovedná, lebo som vám ju sľúbila. Takže..možno stihneme do Vianoc. aaaaa možno aj nieeeee ?????????‍♀️??‍♀️??‍♀️?? #drztepalce #dakujem #budemmama

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),