Kristína Tormová potešila svojich fanúšikov: Konečne ukázala tváričku malého Alanka!

O chvíľu malý Alanko sfúkne svoju prvú sviečku na torte, no zatiaľ si ho užívala len rodinka a blízki. Konečne však herečka Kristína Tormová potešila aj trpezlivých fanúšikov. Na sociálnu sieť zavesila fotografiu svojho synčeka.

​Tretiu júnovú nedeľu oslavujú všetci otcovia. Výnimkou nebol ani herečkin manžel. Zrejme práve preto sa Kristína rozhodla, že na sociálnu sieť zavesí ich spoločnú fotografiu a, samozrejme, nechýbalo ani vyznanie: "Tento tatulo povedal, že toto je jeho najkrajší Deň otcov. Že tie predtým také neboli. Čím to asi bude," položila rečnícku otázku.

Kristína tiež priznala, že nie každý deň je ideálny, no život nie je len prechádzka ružovou záhradou. "V dobrom aj v zlom, nie len ňuňu, ale aj sra*dy zažíva s nami naplno, veľmi odvážny, prekvapený z toľkej lásky, prekvapený zo šialeného pocitu zodpovednosti, milujúci nekonečne, je s nami rád a vlastne stále, taký akože občas smiešne neohrabaný, zberateľ cirkusantských zážitkov, taký je tento pán tatulo a macoch. Dobré to je. Má to lásku, má to humor," vyznala sa herečka.

"A najúžasnejšie na tom je, že ľúbi mamu toho malého chAlana a tých malých dievčat. Veľmi, veľmi ju ľúbi a váži si ju, objíma. A deti to vidia. Cítia, zažívajú. A za toto ti, milý Peco, Ďakujem najviac na svete. Leto to nie je úplne bežné a je to pre malých človiečikov veeelikánsky dar. Máš u mňa pivo.. dobre.. dve!," dodala. Na záver celého vyznania nechýbal ani vtipný komentár: "Na fotke synček našej susedy Maroš." Na zábere je, samozrejme, jej najmladšia ratolesť. Fanúšikovia tak prvýkrát uvideli tváričku malého Alanka.

View this post on Instagram

Tento tatulo povedal, že toto je jeho najkrajší deň otcov. Že tie predtým také neboli ??? Čím to asi bude ??‍♀️ . V dobrom aj v zlom, nie len ňuňu ale aj srajdy zažíva s nami naplno, veľmi odvážny, prekvapený z toľkej lásky, prekvapený zo šialeného pocitu zodpovednosti, milujúci nekonečne, je s nami rád a vlastne stále, taký akože občas smiešne neohrabaný ?zberateľ cirkusantských zážitkov, taký je tento pán tatulo a macoch. Dobré to je. Má to lásku, má to humor..??❤️ . A najúžasnejšie na tom je, že ľúbi mamu toho malého chAlana a tých malých dievčat. Veľmi veľmi ju ľúbi a váži si ju, objíma. A deti to vidia. Cítia, zažívajú. A za toto ti, milý Peco, ďakujem najviac na svete. Lebo to nie je úplne bežné a je to pre malých človiečikov veeelikánsky dar. Máš u mňa pivo..dobre..dve. ♥️? #veľmiľúbim . Na fotke synček našej susedy Maroš. . foto: @alexkinova

A post shared by kristina tormova (@kristina.tormova) on