Pandémia, ale aj množstvo pozitívnych momentov: Ako hodnotia rok 2021 herci zo seriálu Šťastná rybka?

V roku 2022 sa môžete tešiť na viacero nových seriálov. Jedným z nich je aj Šťastná rybka, ktorá na obrazovky TV JOJ prinesie výdatnú dávku humoru. Hercov zo seriálu sme sa pýtali, čo by si do nového roka najviac priali a aké želanie by chceli splniť od zlatej rybky!

V seriáli uvidíte Ľuboša Kostelného, ktorý hviezdil v nejednom komediálnom seriáli. V uplynulom roku herec oslávil okrúhlu štyridsiatku. Práve jubileum bolo pre neho v roku 2021 zlomové. "Štyridsiaty rok vnímam ako prelom do zrelého veku muža, v čom sa pomerne úspešne snažím v súčasnosti zorientovať. Týka sa to aj súkromia aj pracovnej oblasti," uviedol pre Eurotelevíziu. Od zlatej rybky by mal jasné želanie. "Chcel by som stále nachádzať radosť a zmysel v tom čo robím a ako žijem," priznal. 

Zdroj: TV JOJ

V seriáli Šťastná rybka si Kostelného manželku zahrá Zuzka Porubjaková, pre ktorú rok 2021 symbolizoval najmä pandémiu koronavírusu, a to z dôvodu neustáleho testovania kvôli jej hereckej práci. Jej prianím od zlatej rybky by jednoznačne bol: "Koniec covidu. To mnohé vyrieši. Ak to tá rybka nedokáže, tak viac spolupatričnosti, menej egoizmu a agresivity a viac dôvery v ľudskosť a  odbornosť."

Marcela Ochráneka a Kristínu Greppelovú uvidíte v Šťastnej rybke ako ďalší manželský pár. Pre Marcela končiaci rok znamenal najmä pracovné povinnosti, medzi nimi aj náročné, no veľmi zábavné nakrúcanie Šťastnej rybky. Pre Kristínu bol okrem pracovných povinností plný krásnych momentov s malou dcérkou. "V súkromnej oblasti sa mi rok 2021 bude spájať hlavne s najúžasnejšími momentami, a to prvé slová a prvé kroky mojej malej dcérky," vyznala sa herečka. Okrem ukončenia covidu by si seriálová herečka nič iné nepriala: "Želám si jedno jediné, a to nech sa mi nič nemení, lebo som spokojný človek!" 

Zdroj: TV JOJ

​V pripravovanom seriáli uvidíte okrem spomínaných hercov aj mladú hereckú generáciu - Petru Dubayovú a Karolínu Kubánkovú, ktoré si zahrajú sestry. "Aj tento rok som sa o sebe zasa niečo nové naučila. Každopádne, asi budem na tento rok spomínať s láskou," priznala Petra. Pre Karolínu bolo nakrúcanie Šťastnej rybky príjemný návratom do reality. "Toto obdobie mi vynahradilo čas, ktorý som počas lockdownu strávila doma bez kontaktov s ľuďmi," povedala mladá herečka. 

Pre Františka Beleša bude rok 2021 v spomienkach blúdiť najmä na lockdown. "O to viac si budem pamätať tú radosť, keď som mohol opäť začať študovať, byť so svojimi priateľmi, cítiť sa opäť slobodný. Myslím si, že aj vďaka týmto nepríjemným udalostiam som si začal viac vážiť veci, ktoré som predtým bral ako istotu," prezradil. Jeho herecký kamoš David Krajčík spomína najmä na náročné dištančné štúdium. Prianie do nového roka je preto jasné: "Prajem si funkčnú reformu školstva. Kvalita slovenských škôl sa počas týchto ťažkých časov postupne dostáva na povrch, ci už v spoločnosti alebo v politike," rozhorčil sa mladý herec pre  Eurotelevíziu.

Pozrite si exkluzívne silvestrovské fotografie hereckého obsadenie Šťastnej rybky: 

Hercom do nového roka želáme splnenie snov a ďalšie úspešné projekty! Na Šťastnú rybku na TV JOJ sa môžete tešiť už čoskoro!