Ako by Ľuboš Kostelný naložil s výhrou v lotérii? Pozrite, aký krásny skutok by spravil!

Čo by ste robili, keby ste sa jedného dňa dozvedeli, že ste vyhrali obrovskú sumu v lotérii? Presne to sa stane Dodovi Hajdákovi, ktorého v seriáli stvárni skvelý Ľuboš Kostelný. A ten má v tejto otázke jasno!

Hercov zo seriálu Šťastná rybka sme sa pýtali, čo by robili s výhrou desať miliónov eur. Ľuboš Kostelný, ktorý si v novom seriáli TV JOJ zahrá hlavnú postavu by s peniazmi naložil podobne ako jeho herecká úloha. "Určite by som zabezpečil v prvom rade svoju rodinu," prezradil herec, ktorý priznáva, že bola postava Doda Hajdáka inšpirovaná práve ním. To však nie je všetko, zvyšné peniaze by daroval na dobrú vec. "Potom by som určite podporil paliatívnu medicínu na Slovensku, pretože veľmi uznávam pani doktorku Kristínu Križanovú," prezradil svoje úmysly herec, na ktorého sa už čoskoro môžete tešiť v seriáli Šťastná rybka! 

Zdroj: TV JOJ

Šťastná rybka prinesie na obrazovky televízie JOJ jedinečný humor od tvorcov seriálového hitu Prázdniny. V hlavnej úlohe sa predstaví Ľuboš Kostelný, Zuzana Porubjaková, Marcel Ochránek, Kristína Greppelová či Dušan Jamrich. Ústrednou témou novinky bude práve výhra v lotérii. Z tej bude mať hlavný hrdina skôr obavy než radosť. Keďže bude závratnú sumu - desať miliónov eur - spočiatku pred svojou vlastnou rodinu strastiplne tajiť! 

Seriál Šťastná rybka príde na obrazovky TV JOJ už onedlho!