Kristína Greppelová prezradila, aký je jej tajný sen: TOTO by ste na ňu možno netipovali!

Krásna slovenská herečka čoskoro zažiari v rodinnom seriáli Šťastná rybka. Aj jej sme sa spýtali, čo by spravila s výhrou desať miliónov eur a jej odpoveď mnohých prekvapí!

Talentovaná herečka žiarila v mnohých filmoch a seriáloch, ale aj na divadelných doskách. Dokáže stvárniť negatívnu, ale aj humornú postavu, ako by sa pre ňu narodila. Mnohí však netušia, že má aj ďalšie plány, ako len hrať. "Keby som vyhrala desať miliónov ako Kristína Greppelová, urobila by som si vlastný film," prezradila krásna herečka, na ktorú sa môžete v seriálu Šťastná rybka tešiť v postave Táne Piltzovej! 

Zdroj: TV JOJ

Manželka Tomáša Palondera zažiari v novom rodinnom seriáli ako Táňa Piltzová, svojrázna majiteľka kozmetického salónu s poriadne podrezaným jazykom. Vďaka Kristíne sa môžete tešiť na množstvo úsmevných, ale aj žiarlivostných scén, ktoré bude pravidelne predvádzať svojmu manželovi, ktorého stvárni Marcel Ochránek! 

Seriál Šťastná rybka prinesie TV JOJ na obrazovky už 14. júna. Na JOJ PLAY si ho môžete vychutnať exkluzívne už 7. júna!