Šťastná rybka sa môže pýšiť scenáristkou Prázdnin: Aha, čo nám prezradila o nakrúcaní!

Kristína Cibulková pripravovala texty už pre seriál Prázdniny. Jeho fanúšikovia si rozhodne prídu na svoje. Prezradila nám detaily, ale aj zaujímavosti z nakrúcania!

"Myslím si, že je dosť poctivo vymyslený a písaný, pretože sme sa tejto téme venovali skoro dva roky," prezradila kreatívna producentka seriálu Šťastná rybka, vďaka ktorej vznikal scenár. Pri výbere tvorcovia brali ohľad na to, aby zaujala každého. "Každý z nás už niekedy rozmýšľal nad tým, aké by to bolo vyhrať v lotérii," opísala priebeh vzniku seriálu. Režisérom Šťastnej rybky, ktorú na obrazovkách TV JOJ uvidíte od 14. júna a na JOJ Play už siedmeho, je Ivan Predmerský, s ktorým Kristína spolupracovala už pri seriáli Prázdniny. 

​Nie každý z nás si síce dokáže predstaviť, čo by robil, ak by zrazu vyhral hlavú výhru v lotérii, no divák sa určite stotožní s prostredím, v ktorom sa príbeh seriálu odohráva. "Hlavný hrdina žije obyčajný život ako väčšina Slovákov, na vyspelej dedine, má tradičnú prácu, príjem aj rodinu a zrazu vyhrá desať miliónov," opísala Kristína. Tvorcovia sa rozhodli, že príbeh budú koncipovať trochu inak, ako by si väčšina pravdepodobne predstavila. "Nebudeme ukazovať, ako bude výhru míňať, ale dáme mu do cesty prekážku." Tou je v prvom rade fakte, že má manželku, ktorá sa skvelú správu nemôže dozvedieť kým neporodí, ale tiež rodinu, ktorá nič neutají! 

Kristína Cibulková je maminou jednej z herečiek zo seriálu. S Karolínou Kubánkovou sa na pľaci stretávali už počas Prázdnin, takže si zvykli. "Ono sa to vždy stane náhodou. My si vymyslíme nejaké postavy a lepšie sa nám vymýšľa, keď si niekoho predstavíme," ozrejmila. Práve postava Kristíny bola šitá na mieru Karolínke. Nejde pritom o jedinú postavu, ktorá bola písaná presne pre konkrétneho herca. Rovnako tak to bolo v prípade Ľuboša Kostelného! 

​Na seriál Šťastná rybka sa môžete tešiť na obrazovkách JOJ už 14. júna! Na JOJ PLAY exkluzívne už od 7. júna!