V dedine sa prevalí, kto vyhral jackpot: Dodo stále zapiera, na TOHTO suseda to našijú!

Rodina už začína tušiť, že niečo s Dodom nie je v poriadku. Aktívne kupuje nový kočík, ktorý je síce potrebný, no peniaze naň doteraz nemal. Smrdí to nie len jeho švagrovi!

Po tom, čo sa Dodo zdôverí svojej matke, ktorá trpí Alzheimerovou chorobu, celý penzión pre seniorov si myslí, že sa úplne zbláznila. Jej syn napokon hrá hru, že sa skutočne mohla pomiasť, no Albertovi sa to celé nezdá. Jeho otcovi z ničoho nič na účte pribúdajú veľké sumy peňazí. Celá dedina už vie, že niekto v ich susedstve jackpot skutočne vyhral, s možným adeptom príde Rudlo. "Neuveríte, musím predýchať. Hádajte, čo som dozvedel u doktorky? Že kto vybral v tej lotérii," zaznie z úst Rudla s typickým maďarským prízvukom. Vyzerá to, že všetci v dedine si myslia, že milionárom sa stal Šuman! 

Táto verzia pravdy vyhovuje Dodovi, ktorí sa pred rodinou stále snaží skryť, že skutočným výhercom je on. Zapiera a zapiera. Simonka, ktorá je v očakávaní, je stále vystavená riziku a vyhýbať sa jej začnú aj ostatní členovia rodiny, aby ju náhodou nerozrušili. Dokáže jej milovaný manžel udržať nateraz pravdu pod kontrolou? Dozviete sa v pokračovaní nového rodinného seriálu! 

Nenechajte si ujsť dnešnú epizódu relácie Šťastná rybka o 20:35 na JOJke a v predstihu už teraz na JOJ play!