Roman poriadne hazarduje: Tajné doučovanie svojej dcéry u ex frajerky ho môže stáť manželstvo!

Jelínková je tŕňom oku Táne. A má byť prečo, v minulosti s jej milovaným manželom prežila poriadne búrlivý vzťah. Vyzerá to, že ich vzťahu nie je koniec!

Okrem toho, že je v nepriazni jeho manželky, je Jelínková tiež učiteľkou dcéry Romana a Táni. Kristína začne pod vplyvom zhoršenia známok z nemeckého jazyka chodiť na doučovanie k svojej učiteľke, ktorá je zároveň bývalou priateľkou jej otca. Roman dobre vie, že by ho táto situácia mohla stáť manželstvo s milovanou manželkou, ktorá je hystericky žiarlivá!  

"Už je to tak dávno. Mne sa zdá, ako keby to bolo včera alebo predvčerom. Ale teraz už bude chodiť Kristínka častejšie," šokuje svojimi slovami Romana Kristínina učiteľka, ktorú stvárňuje Slávka Halčáková. Tá má po rozchode na Romana stále rovnakú slabosť. Roman len ťažko nájde slová po jej ponuke chodiť na doučovanie s dcérou častejšie. "Ale musíme sa dohodnúť, musíme to udržať trochu pod kontrolou," povie Jelínková. Kristíninmu otcovi neostane nič iné len doučovanie utajiť pred svojou manželkou a inak to nebude mať ani ich dcéra. Prejde im toto klamstvo? Sledujte Šťastnú rybku a dozviete sa! 

Ak ste nestihli poslednú epizódu seriálu, nájdete ju v našom archíve: 

Sledujte seriál Šťastná rybka dnes o 20:35 na JOJke a už teraz v predstihu na JOJ play