Herecké premeny Ľuboša Kostelného vás dostanú: Pozrite, kde všade behom rokov zažiaril!

To, že má obrovský herecký talent dokazuje v nejednom seriáli, filme či na doskách divadla. V každej úlohe je z neho úplne iný človek!

A to najmä po fyzickej stránke. Jeho premeny sú skutočne obdivuhodné. Svoju zásluhu na tom, samozrejme, majú maskéri, no aj jeho talent, vďaka ktorému sa razom dokáže Kostelný preniesť z jednej postavy do druhej. Do povedomia divákov televízie JOJ sa zapísal Ľuboš Kostelný najmä ako nadporučík František Boborovský, ktorého stvárnil v seriáli Profesionáli. Táto postava sa stala doslova kultovou a skalní fanúšikovia si ho zamilovali aj pre jeho večné opakovanie toho, čo už povedal. O pár rokov na to si zahral v prvej sérii úspešného seriálu Za sklom v úlohe Mariána Blánka, ktorý mal prezývku Tajson. 

V divácky obľúbených Prázdninách stvárnil milujúceho otca a učiteľa Jana Jančicha. V seriáli z prostredia hotelierstva - Delukse - sa mu ušla rola večne nahnevaného šéfkuchára Karola "Chef" Pokorného. Jeho najnovšia úloha - Doda Hajdáka - trochu pripomína tú v seriáli Prázdniny a tiež mu perfektne sadlaToto leto ho milovníci divadla mohli zažiť ako Shakespearovho Hamleta na bratislavskom hrade, kde predviedol kritikmi uznávaný výkon! 

Sledujte Šťastnú rybku v utorok o 20:35 vo veľkom finále a už dnes v predstihu na Joj play