Aj tieto scény si vás získali: Pripomeňte si najvtipnejšie momenty Šťastnej rybky!

Seriál Šťastná rybka priniesol divákom TV JOJ v desiatich epizódach dávku humoru, rodinnej pohody, no najmä nezabudnuteľných momentov v živote rodiny Hajdákovej a Piltzovej a vy si tie najzábavnejšie momenty s nami môžete znova vychutnať!

Hneď v úvode seriálu sa hlavná postava, Dodo Hajdák, dozvedela, že je majiteľom výherných čísel v lotérii. Dodo zrovna vtedy oddychoval vo vani. Správa ho natoľko šokovala, že mokrý vyliezol z vane. Zo zistenia, ktoré mu čoskoro obrátilo život hore nohami, sa mu razom zatočila hlava! 

​Po šokujúcej správe sa Dodo ocitol v nemocnici, kde ho prišla skontrolovať rodina - tehotná manželka, jej sestra, švagor, svokor aj syn. Po tom, čo sa preberal a došlo mu, že sa stal milionárom, utiekol z nemocnice len v nemocničnej plachte a rodinu za sebou nechal bez slov! 

​Súčasťou seriálu Šťastná rybka boli aj večné hádky Táne a Romana, ktorý si musel u svojej milovanej stále niečo žehliť. Známy milovník žien mal totiž v minulosti viacero románikov v dedine. Keď sa zrovna znova stretol s niektorou svojou ex, Táňa rozpútala peklo na zemi. Tak to bolo aj pri Jelínkovej, učiteľke ich spoločnej dcéry! 

Udobrovanie nemalo konca kraja. Po tom, čo si to Roman u Táni pokazil kvôli tajnému doučovaniu u Jelínkovej, jeho bývalej lásky, Táňa odišla z ich spoločného domu ku svojej sestre a otcovi. Tam ju prekvapil Roman v poriadne pikantnej scéne. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby pri tom nemal svedkov! 

Dodovmu svokrovi Gabovi stále vŕtalo v hlave, odkiaľ berie peniaze, preto sa rozhodol osloviť svojho bývalého kolegu, ktorý bol tiež kedysi elitným vojakom. Ten prišiel s jasnou teóriou - za jeho novou finančnou situáciou sú jednoznačne drogy!

​Po tom, čo sa Dodo snažil získať vysnívaný dom jeho manželky - Kalinku - poveril svojho syna Alberta, aby si zlepšil vzťahy s dcérou nového majiteľa domu. Saša bola však poriadne prefíkaná a s chalanom z dediny nechcela mať mať nič spoločné, preto ho nechala s partiou kamošov z mesta pri vode úplne bez šiat! 

​Dodovi v kúpe firmy stál spočiatku len jeden chlap, ktorý bol jej vlastníkom. Ten si partiu zavolal k sebe domov a vyzerá, že jeho kanceláriou bol bazén. Pri druhom stretnutí spravili chlapi módne faux pas! 

​Keď nečakane Hrča zomrel, dopátrali sa chlapi k Eve Hrčanskej, jeho dcére. Tá však za otcom vôbec nesmútila. Naopak, namiesto trúchlenia, chystala veľkú svadbu. Až po nej sa Dodo a Roman dozvedeli, že je súčasťou nejakej "sekty", na ktorej čele stál záhadný muž! 

Ak si chcete opäť vychutnať všetky epizódy Šťastnej rybky, zavítajte do nášho archívu na JOJ play