Jarka Hittnerová: Byť so synom si nesmierne vážim

Známa advokátka zo Súdnej siene, Jarka Hittnerová, má počas roka toľko povinností, že čas na svojho dospelého syna veľmi nemá. Sviatky im však všetko vynahradili.

Natáčanie nových častí Súdnej siene je v plnom prúde, svojho prvého prípadu v tomto roku sa dočkala aj sympatická Jarka Hittnerová, ktorá v sieni stvárňuje advokátku. My sme ju zastihli tesne pred natáčaním jej prvej kauzy, v ktorej bude súd riešiť neveru oboch manželov. "Jedná sa opäť o rozvod, pričom hlavný dôvod bude nevera. Avšak nevera ako manžela, ktorý to i priznáva, tak aj manželky, ktorá to zatĺka," objasňuje zápletku tohto prípadu Jarka.

Tá sa na nedostatok práce sťažovať nemôže, okrem Súdnej siene ju pravidelne zamestnáva cestovanie do Nitry, kde vyučuje na konzervatóriu a taktiež hranie v divadelných predstaveniach. Často tak nemá čas na to, čo je pre ňu najcennejšie - jej syn. Aj preto sa Jarka nevedela dočkať vianočných sviatkov, počas ktorých sa so synom snažila vynahradiť všetok čas, ktorý počas roka nemohli tráviť spoločne: "Tešila som sa, že sa počas sviatkov konečne vyspím a že môžem byť so svojím synom nonstop, čo si nesmierne vážim."

Jarku Hittnerovú nenájdeme len na obrazovke, ale aj na doskách veľkých divadiel, kde hrá ako dramatické tak komediálne postavy. Práve humornejšia poloha jej je v týchto ťažkých časoch bližšia. "V súčasnosti je stresové obdobie, momentálne mi veľmi vyhovuje, keď sa môžem na javisku vyblázniť," prezrádza na seba. V akých predstaveniach sa pravidelne objavuje vám už sama prezradila v priloženom rozhovore.