Renáta Názlerová kvôli koronakríze zmenila povolanie! Vrhla sa na mágiu!

Renáta Názlerová v posledných týždňoch nepracuje. Nielenže prišla o príjem z televízie, ale obmedziť musela aj mediátorstvo. Preto sa začala venovať tomu, čo vie.

​Renáta Názlerová urobila z nevýhody výhodu. Kým svet paralyzoval nebezpčený koronavírus, ktorého dôsledkom sa všetko takpovediac vyplo, moderátorka a mediátorka sa rýchlo prispôsobila novej situácii. Začala sa naplno venovať tomu, čo vie. Najnovšie vykladá karty a veští. Mágii sa Renáta venuje od jej osemnástich rokov, kedy jej náhle zomrel otec. Z jej okolia pritom len málokto vie, že symptaická moderátorka vie veštiť z kariet, dlane či kávy. "Prišiel ale čas korony a ja som mala potrebu pomáhať vlastnými silami iným ľuďom. Ale nemôžem si dovoliť vytiahnuť zo svojho účtu tisíce a rozdávať ich. Preto vykladám karty, ale peniaze si neberiem. Vždy poviem, komu má daná osoba peniaze poslať," prezrádza právnička zo Súdnej siene.

V období domácej izolácie dokonca Renáta Názlerová volala osamelým ľuďom a robila im radosť. A pokračuje v tom naďalej. "Teraz aktuálne zbieram peniažky pre bábätko, ktoré sa narodí v lete, a jeho maminku, ktorá je v krízovom centre. Nemá vôbec nič, tak aby si mohla zadovážiť to, čo potrebuje," približuje. Ak ste zvedaví, či sa jej veštby aj skutočne plnia, pozrite si video HORE.

Súdnu sieň s Renátou Názlerovou môžete vidieť každý pracovný deň v doobedňajších hodinách na JOJke!