Renáta Názlerová sa pred 28 rokmi vydávala: Pozrite, aká bola nevesta!

Renáta Názlerová sa do pamäti divákov televízie JOJ zapísala jej účinkovaním v relácii Súdna sieň či ako moderátorka Supermamy. Dokonca si svoju základňu vybudovala na sociálnych sieťach či YouTube. Nedávno sa svojim fanúšikom pochválila fotografiou z jej dňa D. Spoznali by ste Renátu Názlerovú pred 28 rokmi?

​Renáta Názlerová si svoj svadobný deň užila pred pre niektorých neuveriteľnými 28 rokmi. Vtedy sľúbila lásku a povedala svoje áno Jozefovi. Spolu si prešli radosťami i starostami, víťazstvami i pádmi a nemali to len vždy na ružiach ustlané. Ich syn Matej totiž trpí mnohými poruchami učenia a aj manžel má reumatické ťažkosti. Televízna advokátka tiež priznala, že boli dni, keď boli aj finančne na dne.

Hoci neboli len pekné momenty, manželia si sľúbili spolu vydržať v dobrom i zlom a dodnes sa im to darí. Preto nedávno sympatická brunetka zavesila na sociálnu sieť svadobnú fotografiu. Jej deň D sa konal v Manětíne v Českej republike. "Foto číslo 2 dokumentuje, ako veľmi sa radoval pán novomanžel, chvalabohu zostalo mu to dodnes a mne tiež," napísala k záberom Renáta. Spoznali by ste ju?