Karma je zdarma: Evelyn dostala po nose od exfrajera zo základky!

Grco doteraz vyčkával na správnu chvíľu.

Horší deň ako tento ešte Evelyn jakživ nezažila a hádam ani nezažije. Najprv ju totálne zmanipulovali vo Futuristickej cirkvi osvietených dní Krista Ježišovho a donútili ju rozdávať letáky v kostýme kurčaťa. Potom sa kvôli nekalej konkurencii, zelenej žabe, omylom ocitla v dave pred Úradom vlády na akejsi demonštrácii proti poľským kurčatám. Tam ju zas omylom brutálnym spôsobom zatkli. Skončila tak na policajnej stanici. Čo však čert nechcel, policajného vyšetrovateľa si tiež nevybrala najšťastnejšie, keď zistila, že ide o „lásku“ zo základky, menom Grco

„Chodili sme spolu asi trištvrte dňa a bol to akurát ten deň, keď sme šli zo základky na výlet na Betliar. Grco, jak veľký frajer, si chcel sadnúť do päťky dozadu, lenže chudákovi asi ten kinedryl nezašlapal. Celý autobus, všetky učiteľky, študenti, všetci ho odvtedy volali Grco,“ objasnila nám minulosť nadporučíka a predsedu petangového klubu, Martina Kováča. Evelyn však Grca nespoznala hneď, nejakú tú chvíľu jej to trvalo. No v momente, keď vyslovila jeho nepeknú prezývku, Grco sa naštval ešte viac. „Nevolaj ma Grcoo!“ zvolal zvysoka úbohý Martin. Veď práve Evelyn mu vtedy dala toto škaredé meno, ktoré sa s ním doteraz vezie na každom kroku, ešte aj po úradoch.

Grco zobral osud do svojich rúk a začal ju vyšetrovať ešte drsnejšie. Natrel jej to za celé detstvo a obvinil ju hneď z niekoľkých priestupkov – z vandalizmu, hanobenia rasy a urážky verejného činiteľa. Tým to ani zďaleka neskončilo a napokon ju zavrel na celú noc do jednej cely s nebezpečným vrahom. Ako napokon skončil tento deň zlých rozhodnutí? 

Nestihli ste si pozrieť sitkom Svet podľa Evelyn v televízii? Všetky časti nájdete v našom archíve úplne zadarmo!