Toto už prehnala: Zuzanita odhodila posledné zábrany, ukázala sa HORE aj DOLE bez!

Zuzana Žilinčíková rozhodne nepatrí k hanblivým typom žien. Má sexi krivky a nebojí sa ich ukázať. Zdá sa však, že najnovším videom už prekročila istú hranicu. Fanúšikovia sa totiž zhodli na jednom – ukázala viac, než by chceli vidieť.

Sexica Zuzanita nás neustále šokuje už niekoľko rokov. Je provokatívna, zvodná, vždy povie, bez servítky čo si myslí a rovnako otvorená je aj v otázke obnažovania svojho tela. Na svojom instagramovom profile fanúšikov pravidelne zásobuje sexi fotkami zo svojho života a dráždi tým všetkých mužov, ktorým sa jej zábery veľmi pozdávajú. Najnovšie sa však pochválila videom, ktoré bolo silnou kávou aj pre mnohých jej verných fanúšikov. Zuzanita sa totiž predviedla úplne nahá v bazéne.Koniec krásnej dovolenky na Balatone, kde som sa naučila základy plachtenia a stretla úžasných ľudí, ktorých je v dnešnej dobe strašne málo. Jedinú chybu to však malo, že mám opálene celé telo okrem trojuholníka na zadku,“ napísala k videu.

https://www.instagram.com/p/BzkfbDjBf7X/?utm_source=ig_web_copy_link

Netrvalo dlho a pod príspevkom sa začali množiť negatívne komentáre, ktoré hovorili jasnou rečou. Fanúšikom sa totiž nepáči, že im už ukázala takmer úplne všetko. Hoci najintímnejšie partie jej na videu nie je vidieť, už len fakt, že pózuje tak, ako ju pán Boh stvoril ich poriadne znechutil. Reakcia Zuzanity na seba nenechala dlho čakať. „Boha, nepíšte mi už aká som k***a podobne, že vás to baví. Môj instagram, moje telo, moje fotky – videá, tak si robím, čo chcem podľa seba a nie, aby som sa zapáčila puritánom a zakomplexovaným ľuďom, čo chodia vo svetríku a kúpu sa v bazéne v skafandri a napriek tomu sledujú môj profil. Že vás to baví stále riešiť cudzie životy, riešte seba,“ odkázala hejterom. Proti gustu žiaden dišputát...

Tagy: Zuzanita