TV JOJ logo

Televízia JOJ oslavuje!

JOJka je už dospelá, dovŕšila svoje 18. narodeniny! Dnes je z nej úspešná a obľúbená televízia, ktorá od štartu vysielania prežíva naozaj výnimočný príbeh...

"Osemnástka" nemusí byť okrúhlym jubileom, a predsa je v našich životoch výnimočná, symbolická. Či už sme sa cítili dospelí, alebo nie, symbolizovala prechod od spoznávania seba a sveta k vlastnej identite a ideálom, ktoré nás v priebehu rokov formovali a stoja za tým, čím sme. 18. narodeniny nemôžu byť symbolickejšie ani pre našu televíziu. Práve dnes je už z regionálnej stanice sebavedomá televízia,
ktorá ďaleko prekročila svoje hranice, stala sa významným lokálnym tvorcom, nielen na obrazovkách, ale aj v online a na filmovom plátne, kde je dnes mimoriadne významným partnerom. Svoju osobnosť formovala od prvých rokov a vo svojej DNA ju má pevne zakorenenú doteraz, kedy už presne vie, kto je, čo chce a za akými hodnotami si stojí. Tak, ako každý z nás, na svojej ceste potrebovala priateľov, ktorí pri nej verne stáli, no a kto môže byť šťastnejší, ako ten, kto ich naráta milióny... Za každého sme vďační a pre každého z nich to každý deň na ceste k dospelosti, rovnako ako dnes, má zmysel.

                                                                                                                  Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group

JOJka, celým menom Televízia JOJ, sa narodila 2.3.2002 v Košiciach a prvé dva roky života strávila vo svojom rodnom meste.

Sudičky jej do vienka vložili mnoho Talentov, odvahu, kreativitu, šťastie na dobrých ľudí, aj štipku humoru.

Po presťahovaní do hlavného mesta si našla Nové bývanie na Kolibe a prvé veľké kroky spravila Inkognito.

Postupne zistila, že keď si má vybrať medzi zahraničnými a slovenskými lahôdkami, najviac jej chutia práve domáce produkty. Denne pozerala do okien Paneláku a sledovala všetko, čo sa na Slovensku aj v zahraničí deje, KRIMI nevynímajúc. Vždy vedela, kde bude Najlepšie počasie.

Už v detskom veku si začala robiť žarty z Mafie, Profesionálov aj Doktorov.

Jej pubertu potom sprevádzali experimenty v reality shows a iných odvážnych formátoch. Stretla sa s Farmármi, Ženíchmi, Šéfkou, Tanečníkmi, Hviezdami na ľade a inými Vyvolenými či Celebritami. Keby bolo keby, bolo by z nej Dievča za milión. Nevyhla sa však Súdnej sieni, v ktorej bola Odsúdená na úspech.

Dospievaním sa z nej stala Nákupná maniačka a pochopila, že sa musí naučiť variť, aby získala Recept na bohatstvo. Zaúčal ju 15 minútový kuchár, postupne sa z nej stal Kajšmentke a nakoniec Varí lepšie ako jej mama.

Začala tiež jazdiť na Divokých koňoch a brigádovala v ZOO. Rada navštevuje divákov v mestách po celom Slovensku, ale cestovala už aj v čase, keď sa ocitla v roku 1890. Často chodí s Našimi na Prázdniny Na chalupu a do Novej záhrady Hotela Delukse.

Po návrate do reality nezostáva Za sklom a objavila už aj Trhlinu.

Keď pomáha vo vlastnej Nadácii druhým ľuďom, cíti sa ako V siedmom nebi.

Ale to, samozrejme, nie je Všetko, čo má rada.

V rodine nie je rozmaznaným jedináčikom, dnes má už 10 vlastných a 4 nevlastných súrodencov. So svojimi priateľmi sa stretávajú naživo, komunikujú online, cez sociálne siete a vymysleli už aj vlastnú aplikáciu.

Na prahu dospelosti teraz začala Nový život, skamarátila sa s Jenny a so Zlatou maskou na tvári sa teší na všetky ďalšie dobrodružstvá.

JOJka bola vždy Viditeľne iná, s ňou je vždy všetko Zážitok vidieť a vždy tu bude rada s vami!