TV JOJ logo

Televízia JOJ oslavuje 19. narodeniny!

TV JOJ dnes dovŕšila svoj devätnásty rok vysielania. Bol to rok bezprecedentný, náročný, plný výziev, dobrodružný, a tiež odvážny, silný, vytrvalý, plný zadosťučinenia, nádeje a motivácie ísť ďalej.

Televízia JOJ v najbližších dňoch prinesie na obrazovky novú éru slovenskej seriálovej tvorby a pre svojich divákov aj naďalej garantuje vždy overené informácie, nasadenie v prvej línií a spoločenskú zodpovednosť v spravodajských či politických reláciách, ale aj zábavu, emócie, nápady a rodinnú spoločnosť v ostatnom programe.

„Narodeniny nám každý rok prinášajú príležitosť na chvíľu sa ohliadnuť za cestou, akú sme dosiaľ v živote prešli, ako aj za predstavami či snami, s akými sme na ňu vyrazili. Prekonávať svoje hranice a nezísť z vlastných hodnôt, to sú piliere, na ktorých JOJka postavila svoj úspech a originálny príbeh, aký si v dnešnej podobe v začiatkoch nikto nevedel ani predstaviť. Toto obdobie je v JOJke o to výnimočnejšie, že sme rodinnou televíziou nielen na obraze, ale aj v nej. 19 rokov nám pripomína čas, aký už tvoríme našu televíznu
rodinu a spoločné ciele, ktoré sa nám pri napĺňaní našich predstáv podarilo uskutočniť. Pripomínajú nám neuveriteľnú cestu plnú skvelých ľudí a najvernejších divákov, z ktorých väčšina s JOJkou strávila už veľkú časť svojho života. Je to jedinečný pocit, no rovnako záväzok, a aj preto som hrdý, že práve v tento narodeninový mesiac môžeme divákom priniesť najväčší projekt v celej našej histórii, ktorý je najlepším spôsobom oslavy nášho spoločného výročia.“

                                                                          Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group

Uplynulý rok sa niesol aj v TV JOJ v znamení bezprecedentného obdobia, ktoré preverilo jej hodnoty a odhalilo pripravenosť a dispozície na zvládnutie krízy. Od začiatku pandémie diváci vyhľadávali najmä informácie, čo spôsobilo rast sledovanosti televízneho spravodajstva a tiež špeciálnych relácií, venovaných výnimočnej situácii. Kvalitný spravodajský a redakčný tím TV JOJ denne vykonával skvelú a záslužnú prácu, a tak sa aj v kritických časoch ukázalo, že JOJ dokáže prinášať divákom aktuálne a overené informácie za akýchkoľvek okolností, v priamom prenose, v prvej línii.

Pocit spolupatričnosti je v tomto období rovnako dôležitý a TV JOJ ho vlani pretavila do nezištnej spolupráce so štátom, spoločenskými, kultúrnymi či charitatívnymi organizáciami, keď dala k dispozícii svoj komerčný vysielací čas na zverejňovanie dôležitých informácií, odporúčaní, pokynov či žiadostí o pomoc.

Život v televízii sa ani počas mimoriadnej situácie nezastavil – JOJ pokračuje v nakrúcaní seriálov, magazínov a zábavných programov, pričom vždy zachováva prísne bezpečnostné opatrenia na ochranu zdravia a bezpečnosť hercov, štábu a ľudí pracujúcich na tvorbe televíznych a online formátov a na zabezpečení vysielania všetkých televíznych staníc a fungovania webových portálov JOJ Group.

Aj v nadchádzajúcom roku sa diváci majú na čo tešiť – TV JOJ už v jarnej sezóne prinesie kvalitné seriálové tituly. Už v stredu 10. marca štartuje dlho očakávaný, výnimočný, výpravný, fantazijno-historický seriál Slovania, plný slovenských i ukrajinských hereckých hviezd, ktorý JOJ produkovala spolu s Wandal production a ukrajinskými partnermi, na námet Veroniky a Jozefa Kolejákovcov, v réžii Petra Bebjaka a ďalších tvorcov. Ide o doteraz najnákladnejšiu produkciu televízneho seriálu na našom trhu, ktorá má ambíciu predčiť očakávania publika a odštartovať novú éru slovenského seriálu.

Diváci sa tiež čoskoro dočkajú aj nového seriálu Nemocnica, ktorý JOJ nakrúca podľa vynikajúceho scenára Danice Hričovej a opiera sa o skvelé výkony mladej hereckej generácie, ktorú predstavujú napríklad Nela Pocisková, Richard Autner, Noël Czuczor, Marián Mitaš, Juraj Hrčka, Eva Mores a ďalší.

Na jeseň sa po prestávke vráti na obrazovky JOJ najobľúbenejšia talentová show Česko Slovensko má talent vo svojej najnovšej sérii. Nehovoriac o ďalších pripravovaných projektoch – či už o zábavných stáliciach JOJ programu, alebo o úplných novinkách z televíznej kuchyne.

Všetko dobré a hlavne veľa zdravia Vám pri príležitosti svojich narodenín želá TV JOJ a celá JOJ Group – oslavujeme S VAMI