[multi] Ranné noviny 3375

Ranné noviny oslavujú narodeniny!

Už tri roky začínajú diváci televízie JOJ svoj deň s Rannými novinami. Dnes oslavujú tretie narodeniny!

Letí to rýchlo. 12. marca 2018 začala televízia JOJ vysielať spravodajskopublicistický formát, ktorý divákom ponúka každé pracovné ráno vrátane letných mesiacov najnovšie informácie z diania na Slovensku i v zahraničí, zo športu, ale aj zo života domácich či zahraničných celebrít. Súčasťou ranného vysielania je aj počasie v podaní našich meteorológov. Vždy dobre naladení moderátori divákov prevedú nielen správami, ale aj témami, ktoré v spoločnosti rezonujú. Reagujú tiež na aktuálne udalosti, preto sa napríklad nedávno objavil aj v Ranných novinách Bernie Sanders ako súčasť vysielania.

Ranné noviny tu s vami boli aj celý uplynulý rok, ktorý poznačila pandémia koronavírusu. Prispôsobili sme sa a keď sme vám nemohli sprostredkovať rozhovory so zaujímavými hosťami priamo v štúdiu, pripravovali sme ich ako videohovory či telefonáty. V tom naďalej pokračujeme a už najbližšie dni vám takto prinesieme napríklad aj rozhovory s tvorcami a hercami unikátneho seriálu Slovania. V lete si
naši športoví moderátori vytvorili športové výzvy, ktoré skúšali v štúdiu, ale aj na rôznych iných miestach. Necháme sa prekvapiť, čo si pripravia na jar a leto.

Spravodajsko-publicistický štýl ranného vysielania si naši diváci obľúbili, o čom svedčia aj čísla sledovanosti. Ranné noviny kontinuálne naberajú divákov a zvyšujú svoj podiel na trhu. Rekordnú sledovanosť od začiatku svojho vysielania zaznamenali 8. januára 2021. V cieľovej skupine 12+ dosiahli sledovanosť 1,6 %, pozrelo si ho spolu 74-tisíc divákov. V užšej cieľovej skupine zase zaznamenali
Ranné noviny v tento deň sledovanosť 1,2 %. 4. januára 2019 si ranné vysielanie vyslúžilo rekordný 23,8 % podiel v univerzálnej cieľovej skupine a v cieľovej skupine 12-54 dosiahlo rekord v podobe 22,8 % podielu.

Ďakujeme vám za vašu priazeň! Oslavujeme S VAMI!