[multi] Nemocnica - Prečo sa Rebeka vyspala s Filipom? 4730

Seriál Nemocnica TOP programom štvrtka

Vo štvrtok si diváci nenechali ujsť príbehy lekárov a pacientov v seriáli Nemocnica, sledovali aj NAJLEPŠIE POČASIE i dennú kuchársku reality šou Bez servítky.

JOJ Group sa stala vo štvrtok 1. decembra lídrom trhu v hlavnom vysielacom čase s 12,8 % sledovanosťou a podielom 30,5 %, aj celodenne (sledovanosť 4,1 %, podiel 24,7 %). Televízia JOJ včera dosiahla v prime time sledovanosť 9,0 % a 21,6 % podiel, víťazom bola po celý deň so sledovanosťou 2,5 % a podielom 15 %.

Seriál Nemocnica s každou časťou potvrdzuje svoj divácky úspech. Lídrom v prime time a TOP programom dňa sa stal so sledovanosťou 10,5 % a podielom 24,6 % v CS 12+. Zasiahol až 668-tisíc divákov v CS 12+ (AvRch). Konkurenčný seriál Chatári získal len 11 % podiel na trhu. Nemocnica zvíťazila aj v cieľovej skupine 12 – 54 (sledovanosť 7,2 %, podiel 22,4 %).

Lídrom vo svojom vysielacom čase bolo vo štvrtok aj NAJLEPŠIE POČASIE, ktoré zaznamenalo sledovanosť 9,6 % a podiel 22,0 %.

V obľúbenosti nezaostáva ani podvečerná denná kuchárska šou Bez servítky. Včera dosiahla sledovanosť 8,2 % a podiel 22,8 % v CS 12+. Šou zasiahla až 540-tisíc divákov v CS 12+ (AvRch). Darilo sa jej aj v cieľovej skupine 12-54, kde získala sledovanosť 6,2 % a podiel 25,3 %. Bez servítky vyhrala v takmer všetkých cieľových skupinách.